ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Konfliktmanagement und Unternehmenserfolg: Ein situativer Ansatz

دانلود کتاب مدیریت تضاد و موفقیت تجاری: یک رویکرد موقعیتی

Konfliktmanagement und Unternehmenserfolg: Ein situativer Ansatz

مشخصات کتاب

Konfliktmanagement und Unternehmenserfolg: Ein situativer Ansatz

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Neue betriebswirtschaftliche Forschung 117 
ISBN (شابک) : 9783409138734, 9783663132530 
ناشر: Gabler Verlag 
سال نشر: 1993 
تعداد صفحات: 335 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مدیریت تضاد و موفقیت تجاری: یک رویکرد موقعیتی: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Konfliktmanagement und Unternehmenserfolg: Ein situativer Ansatz به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مدیریت تضاد و موفقیت تجاری: یک رویکرد موقعیتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مدیریت تضاد و موفقیت تجاری: یک رویکرد موقعیتی

تنها در صورتی می‌توان از تعارض با ذینفعان خارجی یا داخلی اجتناب کرد که شرکت بتواند به طور مداوم "استراتژی انحرافی" را با هدف شناسایی موقعیت‌های درگیری احتمالی در مراحل اولیه و خروج از مناطق درگیری که در سریع‌ترین زمان ممکن ایجاد می‌شود، اجرا کند. جدا از این واقعیت که چنین سیاست شرکتی ناکارآمد خواهد بود، چنین رویکردی غیرواقعی است، تا حدی به این دلیل که به یک سیستم تشخیص اولیه کاملاً قابل اعتماد و انعطاف پذیری نامحدود از طرف شرکت نیاز دارد. بنابراین توصیه می شود که به شدت با این سوال که چگونه تعارضات با ذینفعان خارجی یا داخلی را می توان در چارچوب مدیریت تعارض موقعیتی به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از سیاست شرکت حل و فصل کرد. این شانس شرکت را برای تحقق اهداف تعریف شده و به دست آوردن فضای عمل بهبود می بخشد، که آن را در موقعیتی قرار می دهد که استراتژی های رقابتی طراحی شده فعالانه را طبق برنامه ریزی اجرا کند. جشکه ابتدا به صورت نظری مبانی و مراحل فردی مدیریت تعارض نهادینه شده مربوط به موقعیت‌های مختلف را بررسی می‌کند و استراتژی‌های تنظیم تعارض مناسب را برای موقعیت‌های فردی از آنها استخراج می‌کند. در بخش دوم، در مقیاس بزرگ از کار خود، او سپس از 151 مصاحبه با اعضای مدیریت یا کارمندان ارشد و بر اساس 584 تضاد تحلیل شده استفاده می کند تا بررسی کند که کدام مکانیسم های نظارتی بیشترین موفقیت را و در چه زمانی وعده می دهند. که در . یکی از نتایج آشکار این است که استراتژی های یکپارچه سازی استاندارد، که توجه شرکت را به تعارضات در حال ظهور در مراحل اولیه معطوف می کند، سطح بالایی از شدت ارتباط با شرکای تعارض و تمایل بالا برای اقدام از سوی شرکت منجر به بهترین نتایج


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Konflikte mit externen bzw. internen Anspruchsgruppen wären nur dann ver­ meidbar, wenn es dem Unternehmen gelänge, konsequent eine "Umgehungsstrategie" einzusetzen mit dem Ziel, potentielle Konfliktsituationen frühzeitig zu erkennen und sich aus entstehenden Konfliktfeldern so rasch wie möglich zurückzuziehen. Abgesehen davon, daß eine derartige Unter­ nehmenspolitik wenig effizient wäre, ist ein solches Vorgehen unrealistisch, unter anderem deshalb, weil es ein absolut sicher funktionierendes Frühaufklä­ rungssystem und eine unbegrenzte Flexibilität des Unternehmens voraussetzt. Angeraten wird es daher sein, sich im Rahmen eines situativ ausgerichteten Konfliktmanagements als integrierter Bestandteil der Unternehmenspolitik inten­ siv mit der Frage auseinanderzusetzen, wie Konflikte mit externen bzw. internen Anspruchsgruppen geregelt werden können. Dadurch verbessern sich für das Unternehmen die Chancen, festgelegte Ziele zu realisieren und Handlungsspi- raum zu gewinnen, der es dazu in die Lage versetzt, aktiv gestaltete Wettbe­ werbsstrategien wie geplant zu implementieren. Jeschke arbeitet zunächst theoretisch die Grundlagen und einzelne Phasen eines institutionalisierten und auf unterschiedliche Situationen bezogenen Konflikt­ managements heraus und leitet daraus einzelnen Situationen angemessene Kon­ fliktregelungsstrategien ab. Im zweiten, groß angelegten Teil seiner Arbeit untersucht er dann an Hand von 151 Gesprächen mit Geschäftsleitungsmitglie­ dern bzw. mit leitenden Mitarbeitern und auf der Grundlage von 584 analysier­ ten Konflikten, welche Regelungsmechanismen wann am meisten Erfolg ver­ sprechen. Daß dabei in . der RegelIntegrationsstrategien, die die Aufmerksamkeit des Unternehmens frühzeitig auf aufkeimende Konflikte lenken, eine hohe Kommunikationsintensität mit den Konfliktpartnern sowie eine hohe Handlungsbereitschaft seitens des Unternehmens zu den besten Ergebnissen führen, ist eines der aufschlußreichen Ergebnisse.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XXI
Grundlegung....Pages 1-32
Prozeßablauf situativen Konfliktmanagements....Pages 33-154
Empirisches Forschungskonzept....Pages 155-182
Untersuchungsergebnisse....Pages 183-266
Fazit....Pages 267-272
Back Matter....Pages 273-316




نظرات کاربران