دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: آموزشی ویرایش: نویسندگان: Seth Daniel Kunin سری: ISBN (شابک) : 9780567081773, 9780567228017 ناشر: سال نشر: 2004 تعداد صفحات: 265 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 14 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب We Think What We Eat: Structuralist Analysis Of Israelite Food Rules And Other Mythological And Cultural Domains (Journal for the Study of the Old Testament Sup. 412) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ما به آنچه می خوریم فکر می کنیم: تحلیل ساختارگرایانه قواعد غذایی اسرائیل و سایر حوزه های اساطیری و فرهنگی (مجله مطالعه عهد عتیق تکمیلی 412) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ست کونین در کتاب ما به آنچه می خوریم فکر می کنیم، قدردانی و نقد کار کلاسیک پروفسور مری داگلاس در مورد قوانین غذایی اسرائیل را ارائه می کند. او استدلالهای او را در چارچوب رویکردهای انسانشناختی مرتبط قرار میدهد و تفسیر جدیدی از سیستم قوانین غذا بر اساس کاربرد دقیق نظریه ساختارگرایانه پیشنهاد میکند. سپس کونین این تحلیل را به سایر حوزه های فرهنگ اسرائیلی تعمیم می دهد. او از طریق تحلیل دقیق متون پیدایش، خروج و داوران نشان میدهد که همان الگوی ساختاری که در بخش اول در رابطه با آیینها یافت میشود، مشخصه مواد اساطیری نیز است. این بخش از کتاب نیز به موضوع تحول ساختاری می پردازد. این فرآیندها را بررسی میکند که در حین حرکت اسطورهها از بافت اسرائیلی به بافت خاخامها، نویسندگان عهد جدید و کتاب مورمون، یافت میشود. استدلالهای ارائهشده نشان میدهد که با حرکت اسطورهها از فرهنگی به فرهنگ دیگر به صورت دیاکرونیکی و جغرافیایی در حالی که همان عناصر اساطیری حفظ میشوند، بر اساس نیازهای ساختاری بافت فرهنگی جدید بازسازی و سازماندهی میشوند. کونین همچنین به مسائل نظریه ساختارگرایی علاقه مند است. بنابراین، او به مسائل مربوط به فرآیندهای دگرگونی ساختاری می پردازد - فرآیندهایی را پیشنهاد می کند که منجر به تغییر در تأکید ساختاری می شود و آنهایی که به دگرگونی های مهم تر مربوط می شوند. این جلد 412 در مجموعه مجله برای مطالعه ضمیمه عهد عتیق است.