ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The American paradox: spiritual hunger in an age of plenty

دانلود کتاب پارادوکس آمریکایی: گرسنگی معنوی در عصر فراوانی

The American paradox: spiritual hunger in an age of plenty

مشخصات کتاب

The American paradox: spiritual hunger in an age of plenty

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0300091206, 9780300081114 
ناشر: Yale University Press 
سال نشر: 2000 
تعداد صفحات: 431 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب The American paradox: spiritual hunger in an age of plenty به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پارادوکس آمریکایی: گرسنگی معنوی در عصر فراوانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پارادوکس آمریکایی: گرسنگی معنوی در عصر فراوانی

برای آمریکایی‌هایی که وارد قرن بیست و یکم می‌شوند، این بهترین زمان و بدترین زمان است. ثروت مادی در سطوح بی سابقه ای است، اما مشکلات اجتماعی نگران کننده منعکس کننده فقر عمیق معنوی است. در این کتاب متقاعد کننده، روانشناس اجتماعی معروف دیوید جی مایرز می پرسد که چگونه این پارادوکس به وجود آمده است و مهمتر از آن، چگونه می توانیم جرقه تجدید اجتماعی و رویای یک رویای جدید آمریکایی را داشته باشیم. مایرز تحقیقات مربوط به بیماری‌های اجتماعی را از دهه 1960 تا 1990 بررسی می‌کند و به این نتیجه می‌رسد که ماتریالیسم و ​​فردگرایی رادیکال این دوره برای ما گران تمام شده است، فرزندانمان را به خطر می‌اندازد، مدنیت عمومی را از بین می‌برد، و شادی ما را کاهش می‌دهد. با این حال، در صدای شخصیت های عمومی و شهروندان عادی او اکنون روحیه خوش بینی را می شنود. گفت‌وگوی ملی در حال تغییر است - به دور از گسترش حقوق شخصی و به سمت ارتقای مدنیت جمعی، به دور از تلاش برای افزایش عزت نفس و به سمت تلاش برای برانگیختن مسئولیت اجتماعی، دور از "ارزش‌های چه کسی؟" و به سمت "ارزش های ما" مایرز به تفصیل تحقیقات در مورد برنامه های آموزشی و دیگر برنامه هایی را که با مشکلات اجتماعی سروکار دارند، تجزیه و تحلیل می کند و توضیح می دهد که به نظر می رسد کدام یک و چرا کار می کند. او سپس توصیه‌های مثبت و مستدلی ارائه می‌کند و پیشنهاد می‌کند که یک بوم‌شناسی اجتماعی تجدیدشده برای آمریکا بر سیاست‌هایی استوار است که «فکر من» را با «ما فکر می‌کنیم» متعادل می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

For Americans entering the twenty-first century, it is the best of times and the worst of times. Material wealth is at record levels, yet disturbing social problems reflect a deep spiritual poverty. In this compelling book, well-known social psychologist David G. Myers asks how this paradox has come to be and, more important, how we can spark social renewal and dream a new American dream. Myers explores the research on social ills from the 1960s through the 1990s and concludes that the materialism and radical individualism of this period have cost us dearly, imperiling our children, corroding general civility, and diminishing our happiness. However, in the voices of public figures and ordinary citizens he now hears a spirit of optimism. The national dialogue is shifting—away from the expansion of personal rights and toward enhancement of communal civility, away from efforts to raise self-esteem and toward attempts to arouse social responsibility, away from “whose values?” and toward “our values.” Myers analyzes in detail the research on educational and other programs that deal with social problems, explaining which seem to work and why. He then offers positive and well-reasoned advice, suggesting that a renewed social ecology for America will rest on policies that balance “me thinking” with “we thinking.”





نظرات کاربران