ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Supreme Court Jurisprudence in Times of National Crisis, Terrorism, and War: A Historical Perspective

دانلود کتاب رویه قضایی دیوان عالی کشور در زمان بحران ملی، تروریسم و ​​جنگ: دیدگاهی تاریخی

مشخصات کتاب

Supreme Court Jurisprudence in Times of National Crisis, Terrorism, and War: A Historical Perspective

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0739151029, 9780739151044 
ناشر: Lexington Books 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 501 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Supreme Court Jurisprudence in Times of National Crisis, Terrorism, and War: A Historical Perspective به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رویه قضایی دیوان عالی کشور در زمان بحران ملی، تروریسم و ​​جنگ: دیدگاهی تاریخی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رویه قضایی دیوان عالی کشور در زمان بحران ملی، تروریسم و ​​جنگ: دیدگاهی تاریخی

.cs95E872D0{text-align:left;text-indent:0pt; margin:0pt 0pt 0pt 0pt}.cs5EFED22F{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Times New Roman; اندازه فونت: 12pt; font-weight:normal; font-style: normal; } .csA62DFD6A{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Times New Roman; اندازه فونت: 12pt; font-weight:normal; font-style: italic; } از بدو تأسیس جمهوری آمریکا، روسای جمهور باید با تهدیدات امنیت ملی داخلی و خارجی مقابله کنند. از رئیس جمهور واشنگتن و سیاست بی طرفی او در طول جنگ های بین بریتانیای کبیر و فرانسه در قرن هجدهم، تا رئیس جمهور لینکلن و جنگ برای نجات اتحادیه، تا رئیس جمهور ویلسون در طول جنگ برای پایان دادن به همه جنگ ها، تا رئیس جمهور روزولت و جنگ بزرگترین نسل، برای پرزیدنت ترومن و پولادش در طول جنگ فراموش شده، و اخیراً برای پرزیدنت بوش و جنگ علیه تروریسم، روسای جمهور مجبور بوده اند از قدرت خود به عنوان فرمانده کل برای مقابله با چالش های بحران ملی و جنگ استفاده کنند. قوه قضائیه، به‌ویژه دیوان عالی کشور، از همان روزهای آغازین جمهوری، نقش مهمی در توسعه تاریخی و تعیین قدرت فرماندهی کل قوا در مواقع جنگ و بحران ملی داشته است. این که چگونه این اختیارات رشد کرده‌اند، پیامد نگاه رؤسای جمهور به دفتر ریاست‌جمهوری و نحوه تفسیر قوه قضاییه از بندهای فرماندهی کل قوا و قوه مجریه قانون اساسی ایالات متحده در طول زمان است. رویه قضایی دیوان عالی در زمان بحران ملی، تروریسم و ​​جنگ، مروری زمانی بر رویدادهای مهم امنیت ملی و جنگ در تاریخ آمریکا ارائه می دهد. گاریسون مناظرات بزرگ بین همیلتون و مدیسون و قاضی ارشد راجر تانی و دادستان کل ادوارد بیتس در مورد قدرت اجرایی ریاست جمهوری و چگونگی اتخاذ دیدگاه همیلتونی از ریاست جمهوری توسط روسای جمهور بعدی را مرور می کند. او همچنین بررسی می‌کند که چگونه دادگاه‌های ماده سوم، به‌ویژه دیوان عالی کشور، حدود قدرت فرماندهی کل را تعریف، گسترش داده و تعیین کرده‌اند. با این پس‌زمینه تاریخی، گاریسون نشان می‌دهد که چگونه برای بیش از دو قرن، قوه قضاییه از حاکمیت قانون دفاع کرده و این اصل را حفظ کرده است که بر اساس قانون اساسی ایالات متحده، نه سلاح‌های جنگی و نه تهدیدی علیه امنیت، حاکمیت قانون را خاموش نکرده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران