ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Kwanty. Przewodnik dla zdezorientowanych

دانلود کتاب کوانت راهنمایی برای افراد سردرگم

Kwanty. Przewodnik dla zdezorientowanych

مشخصات کتاب

Kwanty. Przewodnik dla zdezorientowanych

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9788380699168 
ناشر: Pruszyński 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 0 
زبان: Polish 
فرمت فایل : RAR (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Kwanty. Przewodnik dla zdezorientowanych به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کوانت راهنمایی برای افراد سردرگم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کوانت راهنمایی برای افراد سردرگم

کتابی در مورد تلاش برای درک آنچه مکانیک کوانتومی در مورد ماهیت واقعیت به ما می گوید.\r\n\r\nمکانیک کوانتومی یک ساختار ریاضی زیبا، دقیق و منطقی است که طبیعت را کاملاً توصیف می کند. با این تفاوت که هیچ کس واقعاً نمی داند چگونه آن را درک کند. در تلاش برای درک دنیای کوانتومی، ما در حال ورود به قلمروی غیرعادی هستیم، جایی که به نظر می‌رسد در انتخاب تعدادی از تفسیرهای ممکن، که هر کدام به طرز شگفت‌انگیزی شگفت‌انگیز هستند، برای توضیح مشاهدات خود آزاد هستیم. چگونه یک نظریه علمی می تواند تا این حد مبهم و دشوار باشد؟\r\nپروفسور جیم الخلیلی اعتراف می کند که او زمان زیادی را صرف تفکر در مورد مکانیک کوانتومی کرده است، هم از دیدگاه یک محقق حرفه ای و فعال و هم به عنوان فردی که به شدت به معنای عمیق تر این نظریه علاقه مند است. اما هنوز - پس از بیست سال کار - نتوانست با آن کنار بیاید. در آخرین کتاب خود، کوانتوم ها، او در مورد تلاش برای درک آنچه مکانیک کوانتومی در مورد ماهیت واقعی واقعیت به ما می گوید صحبت می کند و خوانندگان را به سفری در فیزیک ذرات و نظریه های مربوط به ابعاد بالاتر فضا و فراتر از آن می برد.\r\n\r\nپروفسور جیم الخلیلی، افسر نظم امپراتوری بریتانیا، دانشمند و نویسنده است و رئیس دپارتمان فیزیک نظری در دانشگاه سوری است که در آنجا تدریس می کند و تحقیقات خود را در زمینه مکانیک کوانتومی انجام می دهد. او کتاب های علمی رایج بسیاری نوشته است که تا به امروز به بیست زبان ترجمه شده است. در سال 2007، انجمن سلطنتی لندن مدال مایکل فارادی را به او تجلیل کرد و در سال 2011، موسسه فیزیک مدال کلوین را به او اعطا کرد. در هر دو مورد، دستاوردهای او در رواج علم مورد قدردانی قرار گرفت. کتاب او «پارادوکس. 9 راز بزرگ فیزیک


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Książka o próbach zrozumienia, co mechanika kwantowa mówi nam o naturze rzeczywistości. Mechanika kwantowa jest piękną, precyzyjną i logiczną konstrukcją matematyczną, doskonale opisująca Naturę. Z tym że właściwie nikt nie wie, jak należy ją rozumieć. Próbując pojąć świat kwantów, wkraczamy na niezwykłe terytorium, gdzie do objaśnienia poczynionych obserwacji możemy, jak się wydaje, dowolnie wybierać jedną z szeregu możliwych interpretacji, z których każda jest zdumiewająco niesamowita. Jakim cudem teoria naukowa może pozostawać tak niejasna, trudna do zrozumienia? Profesor Jim Al-Khalili przyznaje, że spędził wiele czasu na rozmyślaniach na temat mechaniki kwantowej, zarówno z punktu widzenia profesjonalisty i aktywnego badacza, jak też z pozycji człowieka żywo zainteresowanego głębszym znaczeniem teorii. Jednak wciąż – po dwudziestu latach pracy – nie udało mu się z nią dojść do ładu. W swojej najnowszej książce „Kwanty” opowiada o próbach zrozumienia, co mechanika kwantowa mówi nam o prawdziwej naturze rzeczywistości, i zabiera czytelników w podróż przez fizykę cząstek elementarnych i teorie dotyczące wyższych wymiarów przestrzeni, a nawet jeszcze dalej. Profesor Jim Al-Khalili, Oficer Orderu Imperium Brytyjskiego, jest naukowcem i pisarzem, szefem katedry fizyki teoretycznej na Uniwersytecie w Surrey, gdzie wykłada mechanikę kwantową i prowadzi własne badania z tej dziedziny. Napisał wiele książek popularnonaukowych, które przełożono do tej pory na dwadzieścia języków. W 2007 roku Towarzystwo Królewskie w Londynie uhonorowało go medalem Michaela Faradaya, a w 2011 roku Instytut Fizyki przyznał mu medal Kelvina. W obydwu przypadkach doceniono jego osiągnięcia w popularyzowaniu nauki. W Polsce ukazała się jego książka „Paradoks. Dziewięć największych zagadek fizyki”.





نظرات کاربران