دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Georg Rilling (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783824465163, 9783663086567
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1997
تعداد صفحات: 287
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب هماهنگی در شبکه تولید: یک مطالعه تجربی: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Koordination im Produktionsverbund: Eine empirische Untersuchung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هماهنگی در شبکه تولید: یک مطالعه تجربی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تولید در شبکه چندین کارخانه جدا از هم، استفاده از مزیتهای رقابتی خاص سایت را از طریق سایتهای تولیدی کوچک و تخصصی در شرکتهای بزرگ با منابع قوی امکانپذیر میسازد. گئورگ ریلینگ نشان می دهد که هماهنگی چنین شبکه تولیدی در صورتی موفق است که عدم تقارن های اطلاعاتی موجود را بتوان جبران کرد یا خطرات ناشی از آنها را به حداقل رساند. نویسنده با استفاده از نمونه هایی از شبکه های تولید موفق، اشکال جدیدی از هماهنگی را تحلیل می کند. او توضیح می دهد که چگونه یک ادراک چند مرکزی از شایستگی هماهنگی و استفاده از ابزارهای نظارتی منجر به هماهنگی مؤثر می شود و چرا مفاهیم مرکز هزینه یا سود این وظیفه هماهنگی را به طور کامل انجام نمی دهند.
Die Fertigung im Verbund mehrerer, räumlich getrennter Werke ermöglicht die Nutzung standortspezifischer Wettbewerbsvorteile durch kleine, spezialisierte Produktionsstandorte in großen, ressourcenstarken Unternehmen. Georg Rilling zeigt, daß die Koordination eines solchen Produktionsverbundes erfolgreich ist, wenn es gelingt, bestehende Informationsasymmetrien auszugleichen oder die aus ihnen resultierenden Risiken zu minimieren. Anhand von Beispielen erfolgreicher Produktionsverbunde analysiert der Autor neue Koordinationsformen. Er beschreibt, wie eine polyzentrische Wahrnehmung der Koordinationskompetenz und der Einsatz von Monitoring-Instrumenten zu einer wirksamen Abstimmung führen und warum Cost- oder Profit-Center-Konzepte diese Koordinationsaufgabe nicht vollständig erfüllen.
Front Matter....Pages I-XVIII
Koordination im Produktionsverbund als betriebswirtschaftliche Problemstellung....Pages 1-22
Inhaltliche und begriffliche Abgrenzung....Pages 23-34
Theoretischer und empirischer Bezugsrahmen....Pages 35-65
Gestaltungsparameter einer verbundfähigen Koordination....Pages 67-138
Bestimmung der Koordinationsintensität....Pages 139-186
Empirisch-aufgabenbezogene Analyse der Koordination....Pages 187-242
Koordination im Produktionsverbund: Zusammenfassung und Ausblick....Pages 243-250
Back Matter....Pages 251-273