ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب China's New Industrialization Strategy: Was Chairman Mao Really Necessary?

دانلود کتاب استراتژی جدید صنعتی سازی چین: آیا رئیس مائو واقعاً ضروری بود؟

China's New Industrialization Strategy: Was Chairman Mao Really Necessary?

مشخصات کتاب

China's New Industrialization Strategy: Was Chairman Mao Really Necessary?

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1847202322, 9781848441408 
ناشر:  
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 295 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1,007 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب China's New Industrialization Strategy: Was Chairman Mao Really Necessary? به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب استراتژی جدید صنعتی سازی چین: آیا رئیس مائو واقعاً ضروری بود؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب استراتژی جدید صنعتی سازی چین: آیا رئیس مائو واقعاً ضروری بود؟

استراتژی اقتصادی دنگ شیائوپینگ به طور گسترده به عنوان یک تنفر کامل برای مائو در نظر گرفته می شود، اما این مطالعه به شدت استدلال می کند که بدون پایه های مادی که توسط مائو گذاشته شده بود، برای دنگ بسیار دشوار بود که اصلاحات و سیاست درهای باز خود را آغاز کند. دنگ اساساً با آرمان‌ها و رویکرد مائو در تعقیب صنعتی‌سازی چین اشتراک داشت، و این در واقع به او کمک کرد تا او را به روش‌شناسی تدریجی موفق مشروط کند. دنگ در برخی مواقع صبر خود را از دست داد و به استراتژی "بیگ بنگ" متوسل شد، اما به طرز فجیعی شکست خورد. در مجموع، این کتاب داستان جدیدی را در مورد اقتصاد دوران گذار چین بیان می کند. این یک مطالعه بسیار قابل تامل است که تجزیه و تحلیل آماری نهادی و متقاعد کننده را در هم می آمیزد. این برای محققان و دانشگاهیان علاقه مند به پیشینه و روند ظهور چین به عنوان یک غول اقتصادی و به ویژه برای دانشجویان اقتصاد، سیاست، تجارت بین‌الملل و مطالعات جهانی‌سازی که آرزوی تفسیری جایگزین و «غیر چپ» از مائو را دارند جذاب خواهد بود. میراث


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Deng Xiaoping's economic strategy is widely regarded as a complete anathema to Mao's, but this study strongly argues that without the material foundations laid by Mao, it would have been very difficult for Deng to launch his reform and open-door policy. Deng basically shared Mao's aspirations and approach in pursuit of China's industrialization, and this had in fact helped to condition him to the successful gradualist methodology. Deng lost patience at times and resorted to the 'big bang' strategy, only to fail miserably. Taken together, the book tells a new story about the economics of China's transition. This is a highly thought-provoking study, blending institutional and convincing statistical analysis. It will appeal to scholars and academics interested in the background and process of China emerging as an economic giant and especially to students of economics, politics, international business and globalization studies who aspire to an alternative, 'non-Left' re-interpretation of Mao's legacy.





نظرات کاربران