دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: ادبیات ویرایش: نویسندگان: Alhaji Abdulrahaman Aboki الحاج عَبدُالرَّحْمَانُ أَبوكِي سری: ناشر: سال نشر: 2010 تعداد صفحات: 631 زبان: Arabic, Nupe-Nupe-Tako فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 115 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Al-Ishriiniyyah Eni Dudo Nya Muhammadu. قصيدة العشرينية في مدح خير البرية به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب الاشرینیه انی دودو نیا محمدو. شعری در قرن بیستم در ستایش بهترین های بیابان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این نسخه خطی قصیده الاشرینیه فی مدهی خیر البریه نام دارد که در میان مردم به عشرینیه (یا اشرینیات) معروف است. این شعر در اصل به زبان عربی توسط شیخ ابوزید عبدالرحمن بن یخلفتان بن احمد الفضلی (معروف به الفازازی) سروده شده است. ریشه شناسی اشرینیه از «اشرین» به معنای بیست و عشرینیت دهه بیست است. این اثر به این دلیل نامگذاری شده است که شعر از مجموعههای بیست بیت قافیه برای هر حرف الفبا تشکیل شده است. اعتقاد بر این بود که شیخ الفضلی آنها را در سال 604/1207-1207 در قرطبه سروده است. شیخ الفضلی، شاعر و عارف، در سال 627 هجری قمری در فاس، مراکش کنونی درگذشت. عشرینیه یکی از مشهورترین و محبوب ترین اشعار پیامبر اسلام است، به ویژه در میان جوامع مسلمان در جنوب صحرای آفریقا. نویسنده نسخه خطی فعلی نوپه عجمی -- شیخ الحاجی عبدالرحمن ابوکی شعر را به دو زبان عربی و نوپه عجمی با استفاده از خط عربی سروده بود و به دنبال آن خط لاتین نوپه بود. نسخه نوپه عجمی اشرینیه کتاب بزرگی است که شامل نسخه کامل عربی شعر به ترتیب حروف الفبا است. هر نامه به موضوعات خاصی می پردازد که به تشویق، ستایش و ستایش حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) برمی گردد. برخلاف اکثر نسخههای خطی عجمی در صحرای آفریقا که از شیوه نگارش مغربی استفاده میکنند، شیخ عبدالرحمن ابوکی از سبک مشرقی برای نوشتن کتاب خود استفاده میکند. در مصاحبه ای با نویسنده، او توضیح داد که این کار چقدر دلهره آور بود، اما مصمم بود که ماموریت خود را در سال 2010 میلادی انجام دهد. جلد کتاب شامل تصویر نویسنده است.