ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 金岳霖选集

دانلود کتاب 金岳霖选集

金岳霖选集

مشخصات کتاب

金岳霖选集

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: 北大哲学门经典文萃 
ISBN (شابک) : 9787206046759 
ناشر: 吉林人民出版社 
سال نشر: 2005 
تعداد صفحات: 660 
زبان: Chinese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب 金岳霖选集 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب 金岳霖选集 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب 金岳霖选集

این کتاب دستاوردهای این کلاسیک‌های فلسفی قرن بیستم را مرور می‌کند و دو نکته برجسته می‌شود؛ نخست، پژوهش فلسفی فلسفه مدرن چین، همگی فلسفه غرب و تاریخ توسعه آن را به عنوان پیش‌زمینه مرجع می‌گیرد. ناگفته نماند که دانشمندانی که از اروپا و آمریکا بازگشته اند، حتی سنتی ترین دانشمندانی مانند لیانگ شومینگ و شیونگ شیلی، آگاهی از مسائل فلسفی آنها عمیقاً تحت تأثیر مفاهیم فلسفی غرب است.فلسفه غرب یک تحلیل و ساخت عقلانی است. ظرافت بیانگر این است که اگرچه شکل فلسفه غرب خاص است، اما بحث در مورد بسیاری از مسائل در آن جهانی است. اگرچه بحث از فلسفه غرب لازمه اساسی فلسفه به عنوان فلسفه نیست، اما فلسفه غرب اساس رشته های فلسفی مدرن شده است و یادگیری فلسفه غرب می تواند روش مهمی با اهمیت کلی برای مطالعه سایر فلسفه ها ارائه دهد. درک عمیق فلسفه غرب می تواند روش مهمی با اهمیت کلی برای مطالعه سایر فلسفه ها فراهم کند و درک عمیق فلسفه غرب و سایر فلسفه های جهان باعث ارتقای درک عمیق تر از سنت های فلسفی خودمان می شود. دوم، ایجاد نظام فلسفی چین مدرن باید رابطه مثبتی با منابع فلسفه سنتی چین برقرار کند. همانطور که چن ینکه گفت: \"حتی اگر چین بتواند از امروز به بعد ایده هایی را از آمریکای شمالی یا اروپای شرقی وارد کند، نتیجه معادل یادگیری فقط آگاهی ژوانزانگ خواهد بود.\" کسانی که واقعاً می توانند نظام ایدئولوژیک خود را تشکیل دهند و به چیزی برسند، باید از یک طرف نظریه های بیگانه را جذب و وارد کنند و از طرف دیگر جایگاه ملت اصیل را فراموش نکنند؛ این دو نگرش متضاد و مکمل، روح واقعی است. تائوئیسم، روش جدید آیین قدیم کنفوسیوس نیز همان چیزی است که دو هزار سال تاریخ تماس بین ملت ما و سایر ملل نشان داده است. «نیو ییشو شیونگ شیلی، کنفوسیوس گرایی جدید ران شومینگ، نئوکنفوسیوس گرایی جدید فنگ یولان، ذهن شناسی جدید هی لین، رئالیسم جدید جین یولین، و ماتریالیسم جدید ژانگ داینیان، همگی آگاهانه با فلسفه کلاسیک چینی به درجات مختلف با واقعیت مطابقت دارند. از نظر سنت‌های فرهنگی چین، همه فیلسوفان چینی که در قرن بیستم در ساختن نظام‌های فلسفی به دستاوردهای بزرگی دست یافتند، چنین هستند.\r\n\r\nگردآوری این مجموعه بر برجسته ساختن هر چه بیشتر اندیشه های فلسفی وی تمرکز دارد و به آثار معروف و مقالات معروف به یک اندازه توجه دارد. مجموعه سعی می‌کند با مجموعه‌های موجود متفاوت باشد و دیدگاه و مفهوم تنظیم منحصربه‌فرد ویراستار را منعکس کند، به طوری که این مجموعه نه تنها کمک‌های این محققان را در ایجاد و تحقیق فلسفه چینی در قرن بیستم برجسته می‌کند، بلکه ارائه می‌کند. تفسیر منحصر به فرد سردبیر از این مجموعه برجسته است.\r\n\r\nدر 20 سال گذشته، محافل آکادمیک در سرزمین اصلی کشور من دستاوردهای چشمگیری در تحقیق نئوکنفوسیوسیسم مدرن و معاصر داشته اند. این پژوهش با اصلاح و گشایش کشور ما آغاز شد. پس از باز شدن در، دانشمندان خارج از کشور، ابتدا دانشمندان چینی خارج از کشور و سپس دانشمندان خارج از کشور هنگ کنگ و تایوان برای سخنرانی به سرزمین اصلی آمدند و سپس مقالات و کتاب های آنها یکی پس از دیگری معرفی شد. البته این فقط لبه بیرونی است. دلیل درونی این است که محققان سرزمین اصلی در مورد آسیب‌های وارد شده به فرهنگ سنتی و میراث فرهنگی ملت از «جنبش چهارم اردیبهشت» تا «انقلاب فرهنگی» تأمل می‌کنند و نسبت سنت و مدرنیته را بازاندیشی می‌کنند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

本书回顾这些20世纪哲学经典之成就的取得,有两点十分突出;第一,现代中国哲学的哲学研究,无不以西方哲学及其发展历史为参照的背景。从欧美留学归国的学者自不必说,即使最具传统特色的学者如梁漱溟、熊十力,他们的哲学问题意识也都爱到西方哲学观念的深刻影响,西方哲学是人类智慧中理性分析和建构的精致代表,西方哲学的形态虽属特殊,但其中不少问题的讨论是具有普遍性的。西方哲学的论述虽然不是哲学所以为哲学的根本规定,但西方哲学已经成为现代哲学学科的基础,学习西方哲学可以为研究其他哲学提供具有普遍意义的重要方法。而深入了解西方哲学可以为研究其他哲学提供具有普遍意义的重要方法,而深入了解西方哲学和世界其他哲学,将促进使我们更深入地了解自己的哲学传统。第二,现代中国的哲学体系的创制必须与中国传统哲学的资源建立积极的关连。正如陈寅恪所说,“窃疑中国自今日以后,即使能忠实输入北美或东欧之思想,其结果亦当等于玄奘唯识之学”,在吾国思想史上既不能居最高之地位,且亦终归于歇绝者。其真能于思想上自成系统,有所创获者,必须一方面吸收、输入外来之学说,一方面不忘本来民族之地位;此二种相反而相成之态度,乃道教之真精神,新儒家之旧途径,而两千年吾民族与他民族思想接触史之所昭示者也。”熊十力的新易学、染漱溟的新儒学、冯友兰的新理学、贺麟的新心学、金岳霖的新实在论、张岱年的新唯物论,都在不同的程度上自觉地与中国古典哲学相接应,与中国文化传统的实际相结合,20世纪在构建哲学体系上卓有成就的中国哲学家皆是如此。 本系列的编选尽量以突出其哲学思想为主,名著和名篇并重。编选力图与已有选集有所不同,体现出编者独到的选读眼光和安排构思,从而使得本系列在突显这些学者对20世纪中国哲学创作与研究贡献的同时,亦以提供本系列编者的独到解读为特色。 近20年来,我国大陆学术界对现当代新儒学的研究,成就斐然。这一研究是随着我国改革开放而开始的。门户打开以后,海外学者,首先是海外华裔学者,继而是境外港台两地学者纷纷来内地讲学,接着,他们的论文、著作陆续被引进。这当然只是外缘。内在的原因,则是内地学者反思“五四”以来至“文化大革命”对传统文化,对本民族文化遗产的伤害,重新思考传统与现代的关系。





نظرات کاربران