ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 史記

دانلود کتاب 史記

史記

مشخصات کتاب

史記

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: 点校本二十四史·清史稿 
ISBN (شابک) : 7101003044, 9787101003048 
ناشر: 中华书局 
سال نشر: 1959 
تعداد صفحات: 3389 
زبان: Chinese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 95 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب 史記 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب 史記 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب 史記

شیجی اولین تاریخ عمومی کشورمان است. قبل از شیجی، «تواریخ‌نامه‌های زمانی» مانند دوره بهار و پاییز، «تاریخ ملی» محدود به مناطقی مانند «گویو» و سیاست کشورهای متخاصم و «تاریخ‌های سیاسی» وجود داشت که در قالب فایل‌های اسنادی مانند شانگشو حفظ می‌شدند. هیچ تاریخ عمومی مانند شیجی که هزاران سال را در بر می گیرد و همه جوانب را در بر می گیرد و جامع و واضح باشد وجود ندارد.\r\n\r\nشی تانگ لیو ژیجی در سلسله تانگ به شش مدرسه تقسیم می شود که به دو بدن تقسیم می شوند. به اصطلاح \"دو سبک\" \"سبک زمانی\" و \"سبک جیژوان\" است و شیجی مبتکر سبک جیژوان است. از آن زمان، به اصطلاح \"تاریخ رسمی\" سلسله های گذشته، از هانشو تا سلسله مینگ، اگرچه عنوان تغییر کرده است (به عنوان مثال، هانشو \"شو\" را به \"ژی\" تغییر داد، و جینشو خانواده را تغییر داد. به «زایجی»)، و کمبود دسته‌ها وجود داشت (مانند هان در کتاب «خانواده» نیست، و در کتاب‌های سلسله هان متأخر و «میز»، «سالنامه و خانواده» وجود ندارد. تواریخ سه پادشاهی)، اما همه آنها «جی» و «بیوگرافی» دارند و بدون استثنا از سبک سوابق تاریخی پیروی می کنند.\r\n\r\nبر اساس پیشگفتار سیما کیان، کتاب دوازده فصل، ده فصل، هشت فصل، سی فصل درباره خانواده های اشرافی و هفتاد زندگی نامه (شامل دیباچه تای شیگونگ) وجود دارد که در مجموع 130 فصل را شامل می شود. شیجی کنونی 130 جلد دارد و تعداد مقالات با آنچه سیما کیان در مقدمه خود گفته است مطابقت دارد. با این حال، سیما کیان در سلسله هان گفت که \"ده مقاله گم شده است، سوابق وجود دارد اما هیچ کتابی وجود ندارد. سه پادشاهی وی ژانگیان خاطرنشان می کند: \"پس از نقل مکان، صحنه مرگ جی، وو جی، لی شو، یو شو، بینگ شو (توجه: کتاب قانون)، هان زینگ گاهشماری ژنرال ها از آن زمان، زندگی نامه ژاپنی ها، خانواده سه پادشاه، زندگی نامه گی سی و زندگی نامه جین. در دوره ووچنگ، آقای چو جای خالی را پر کرد و زندگی نامه امپراتور وو جی، خانواده سه پادشاه، گوی سی و ژاپنی ها را نوشت. مشاهده می شود که جمع آوری سوابق تاریخی سیما کیان فقط می توان گفت که اساساً تکمیل شده است که برخی از آنها یا نهایی نشده اند یا نهایی شده و سپس گم شده اند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

史记是我国第一部通史。在史记之前,有以年代为次的“编年史”如春秋,有以地域为限的“国别史”如国语、战国策,有以文告档卷形式保存下来的“政治史”如尚书,可是没有上下几千年,包罗各方面,而又融会贯通,�络分明,像史记那样的通史。 唐刘知几的史通分叙六家,统归二体。所谓“二体”,就是“编年体”和“纪传体”,而史记是纪传体的创始。从此以后,历代的所谓“正史,从汉书到明史,尽管名目有改变(例如汉书改“书”为“志”,晋书改世家”为“载记”),门类有短缺(例如汉书无“世家”,后汉书、三国志等都无“表”、“志及世家”),但都有“纪”有“传”,绝无例外地沿袭了史记的体例。 据司马迁自序,史记全书本纪十二篇,表十篇,书八篇,世家三十篇,列传七十篇(包括太史公自序),共一百三十篇。今本史记一百三十卷,篇数跟司马迁自序所说的相符。但汉书司马迁传说其中“十篇缺,有录无书。三国魏张晏注:“迁没之后,亡景纪、武纪、礼书、乐书、兵书(按:即律书)、汉兴以来将相年表、日者传、三王世家、龟策列传、传靳列传。兀成之间,褚先生补缺,作武帝纪、三王世家、龟策、日者列传,言辞鄙陋,非迁本意也。可见司马迁编写史记,只能说是基本上完成,其中有若干篇,或者没有写定,或者已经定稿而后来散失了。





نظرات کاربران