دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Helga Pelizäus-Hoffmeister (auth.)
سری: Alter(n) und Gesellschaft 24
ISBN (شابک) : 9783658021375, 9783658021382
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 441
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Zur Bedeutung von Technik im Alltag Älterer: Theorie und Empirie aus soziologischer Perspektive به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب درباره اهمیت فناوری در زندگی روزمره سالمندان: نظریه و تجربی از منظر جامعه شناختی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب بینشی جامع از موضوع سن و فناوری ارائه میدهد، موضوعی که در حال حاضر از محبوبیت زیادی در همه سطوح برخوردار است. امید است که استفاده موفق از فناوری در زندگی روزمره افراد مسن بتواند سهم مهمی در غلبه بر تعداد زیادی از چالش های ناشی از تغییرات جمعیتی داشته باشد. اما حتی اگر ارتباط موضوع مشهود باشد، تا حد زیادی فقدان تحلیل هایی وجود دارد که استفاده از فناوری توسط افراد مسن را از منظر علوم اجتماعی با پیامدهای اجتماعی-ساختاری، فرهنگی، فردی، اجتماعی و اخلاقی آن روشن کند. و دقیقاً این شکاف است که این کتاب به دنبال رفع آن است. از دیدگاه جامعه شناختی، مروری بر ویژگی پیچیده استفاده از فناوری در زندگی روزمره افراد مسن ارائه شده است. موضوع هم به صورت نظری و هم تجربی بررسی می شود. یک چارچوب جامعه شناختی طراحی شده است که می تواند تعامل سن و تکنولوژی را در زندگی روزمره توصیف و توضیح دهد. در عین حال، این امکان بینشی جامع از شرایط استفاده (ناموفق) از فناوری را فراهم می کند. با این حال، برای اینکه در توضیحات متوقف نشویم، اما در عین حال برای باز کردن چشم اندازهای جدیدی که می تواند به استفاده امیدوارکننده از فناوری کمک کند، تعداد زیادی توصیه برای اقدام بر اساس یک مطالعه تجربی جامع و کیفی گرا تدوین شده است. .
Das Buch gibt einen umfassenden Einblick in das Thema „Alter und Technik“, ein Thema, das sich gegenwärtig auf allen Ebenen großer Beliebtheit erfreut. Denn der erfolgreiche Einsatz von Technik im Alltag Älterer kann einen wichtigen Beitrag zur Bewältigung einer Vielzahl von Herausforderungen des demografischen Wandels leisten, so die Hoffnung. Doch auch wenn die Relevanz des Themas evident ist, so fehlt es weitgehend an Analysen, die den Technikeinsatz von Älteren aus einer sozialwissenschaftlichen Perspektive, mit seinen sozialstrukturellen, kulturellen, individuellen, sozialen und ethischen Implikationen, beleuchten. Und gerade diese Lücke soll mit diesem Buch geschlossen werden. Aus einer soziologischen Perspektive wird ein Überblick über den komplexen Charakter des Technikeinsatzes im Alltag Älterer gegeben. Das Thema wird sowohl theoretisch als auch empirisch beleuchtet. Es wird ein soziologisches Rahmenkonzept entworfen, das das Zusammenspiel von Alter und Technik im Alltag beschreiben und erklären kann. Dadurch wird zugleich ein umfassender Einblick in die Bedingungen des (nicht) gelingenden Technikeinsatzes ermöglicht. Um aber nicht bei Erklärungsansätzen stehenzubleiben, sondern zugleich neue Perspektiven zu eröffnen, die zu einem erfolgversprechenden Technikeinsatz beitragen können, wird auf der Basis einer umfangreichen, qualitativ orientierten empirischen Untersuchung eine Vielzahl an Handlungsempfehlungen entwickelt.
Front Matter....Pages 1-11
Front Matter....Pages 13-15
Einleitung....Pages 17-26
Altern und Technisierung im Kontext der Modernisierung....Pages 27-45
Front Matter....Pages 47-52
Technik als Hilfsmittel für Ältere....Pages 53-97
Front Matter....Pages 99-102
Theorieangebote der Techniksoziologie....Pages 103-136
Theorieansätze aus der Alter(n)ssoziologie....Pages 137-145
Ungleichheitssoziologische Perspektiven auf Alter und Technik....Pages 147-162
Das Konzept alltäglicher Lebensführung (ALF)....Pages 163-169
Das Rahmenkonzept....Pages 171-172
Front Matter....Pages 173-176
Konzeption der empirischen Untersuchung....Pages 177-191
Ergebnisse der Expertenbefragung....Pages 193-195
Verjüngung des Alters durch Technik....Pages 197-233
(Ent-)Strukturierung des Alltags durch Technik....Pages 235-293
Handlungsorientierungen beim Technikeinsatz....Pages 295-356
Technisches Handeln und Genderlogik....Pages 357-383
Alter und Technik: ein Resümee....Pages 385-415
Back Matter....Pages 417-455