دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Christian P. Warth (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783834936561, 9783834936578
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 375
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب فرآیندهای انتقال دانش در صنعت خودرو: توسعه یک مدل جامع بر اساس یک مطالعه موردی عملی: علوم تجارت/مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Wissenstransferprozesse in der Automobilindustrie: Entwicklung eines ganzheitlichen Modells auf der Grundlage einer Praxisfallstudie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فرآیندهای انتقال دانش در صنعت خودرو: توسعه یک مدل جامع بر اساس یک مطالعه موردی عملی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این پایاننامه از یک مطالعه موردی عملی اکتشافی برای بررسی این موضوع استفاده میکند که چگونه یک شرکت در صنعت خودرو میتواند بخشهایی از منطقه توسعه خود را به صورت داخلی (=خارجی) از کشورهای با دستمزد بالا به هند منتقل کند. برای اینکه یک شرکت بتواند از این فرصت ها به نحو احسن استفاده کند، باید حداقل تا حدی دانش داخلی شرکت را انتقال دهد. چنین انتقال دانش بسیار پیچیده است و نیاز به یک مکانیسم کنترل جامع دارد. نویسنده بیان می کند که کنترل کارآفرینی برای فرآیندهای موفقیت آمیز انتقال دانش کاملاً ضروری است، زیرا جنبه های فردی چنین انتقال هایی در غیر این صورت ناهماهنگ به نظر می رسد. علاوه بر این، مدل انتقال دانش ساخته شده در طول کار در فصل آخر به منظور اطمینان از قابلیت انتقال تعمیم داده شده است. کار با درجه بالایی از جهت گیری عملی مشخص می شود، اما ارزش افزوده برای علم را شکست نمی دهد.
Die Dissertation untersucht durch eine explorative Praxisfallstudie wie ein Unternehmen der Automobilindustrie Teile seines Entwicklungsbereichs intern (=Offshoring) von den Hochlohnländern nach Indien verlagern kann. Damit ein Unternehmen diese Möglichkeiten effizient nutzen kann, muss es zumindest teilweise unternehmensinternes Wissen transferieren. Solche Wissenstransfers sind dabei äußerst vielschichtig und bedürfen eines ganzheitlichen Steuerungsmechanismus. Der Autor stellt fest, dass für erfolgreiche Wissenstransferprozesse eine unternehmerische Steuerung unbedingt notwendig ist, da die einzelnen Aspekte solcher Transfers ansonsten unkoordiniert wirken. Ferner wird das im Verlauf der Arbeit aufgebaute Wissenstransfermodell im letzten Kapitel generalisiert, um eine Übertragbarkeit zu gewährleisten. Die Arbeit zeichnet sich dabei durch eine hohe Praxisorientierung aus, versäumt es aber nicht, auch für die Wissenschaft einen Mehrwert zu leisten.
Front Matter....Pages I-XX
Einleitung....Pages 1-5
Wissenstransferprozesse im Kontext des betrieblichen Wissensmanagements....Pages 6-38
Stand der Forschung zu Wissenstransferprozessen....Pages 39-89
Abgrenzung des Untersuchungsobjektes....Pages 90-123
Forschungsdesign....Pages 124-141
Wissenstransfer beim Projektpartner – Ergebnisse der explorativen Fallstudie....Pages 142-238
Generalisierung des Wissenstransfermodells....Pages 239-248
Back Matter....Pages 249-358