ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Why Intelligence Fails. Lessons from the Iranian Revolution and the Iraq War

دانلود کتاب چرا هوش از کار می افتد. درسهایی از انقلاب ایران و جنگ عراق

مشخصات کتاب

Why Intelligence Fails. Lessons from the Iranian Revolution and the Iraq War

ویرایش: First Edition 
نویسندگان:   
سری: Cornell Studies in Security Affairs 
ISBN (شابک) : 0801447852, 9780801478062 
ناشر: Cornell University Press 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 249 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Why Intelligence Fails. Lessons from the Iranian Revolution and the Iraq War به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چرا هوش از کار می افتد. درسهایی از انقلاب ایران و جنگ عراق نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب چرا هوش از کار می افتد. درسهایی از انقلاب ایران و جنگ عراق

دولت ایالات متحده هر ساله منابع عظیمی را صرف جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات می کند، با این حال تاریخ سیاست خارجی آمریکا مملو از اشتباهات و سوء تفاهمات ناشی از شکست اطلاعاتی است. رابرت جرویس در کتاب چرا اطلاعات شکست می‌خورد، سیاست و روان‌شناسی دو مورد از شکست‌های اطلاعاتی شگفت‌انگیزتر در خاطرات اخیر را بررسی می‌کند: باور اشتباه که رژیم شاه در ایران در سال 1978 امن و باثبات بود و این ادعا که عراق سلاح‌های کشتار جمعی فعال داشته است. برنامه های سال 2002. پرونده ایران بر اساس گزارشی است که اخیراً از طبقه بندی خارج شده است، جرویس سی سال پیش از سوی سیا مأموریت داده شده است و شامل یادداشت هایی است که توسط مقامات سیا در پاسخ به یافته های جرویس نوشته شده است. پرونده عراق، همچنین بر اساس بررسی عملکرد جامعه اطلاعاتی، بر اساس خوانش دقیق اسناد طبقه بندی شده و از طبقه بندی نشده است، اگرچه نتایج جرویس به طور کامل توسط شواهدی که از طبقه بندی خارج شده است پشتیبانی می شود. در هر دو مورد، جرویس متوجه می‌شود که نه تنها اطلاعات به شدت ناقص است، بلکه توضیح‌های بعدی که تحلیل‌گران در برابر فشارهای سیاسی تسلیم می‌شوند و به کاخ سفید می‌گویند آنچه می‌خواهد بشنود یا به عمد کور شده‌اند نیز نادرست است. طرفداران این توضیحات مدعی بودند که اشتباهات اولیه با تفکر گروهی، عدم هماهنگی در داخل دولت و عدم اشتراک گذاری اطلاعات ترکیب شده است. قرار بود دستورات سیاستی، از جمله تأسیس اخیر مدیر اطلاعات ملی، این وضعیت را اصلاح کند. در برآورد جرویس، نه توضیحات کافی است و نه نسخه ها. با توجه به اطلاعات موجود، استنباط هایی که اطلاعات به دست آورد، در واقع کاملاً قابل قبول بود. او نتیجه می‌گیرد که خطاها ناشی از توجه ناکافی به روش‌های جمع‌آوری و تفسیر اطلاعات، فقدان خودآگاهی در مورد عواملی است که منجر به قضاوت‌ها می‌شود و فرهنگ سازمانی که نتوانسته نقاط ضعف را بررسی کند و جایگزین‌ها را کشف کند. جرویس با ارزیابی تنش‌های ذاتی بین روش‌ها و اهداف پرسنل اطلاعاتی و سیاست‌گذاران از دیدگاه خودی منحصربه‌فرد، پیشنهادهای اخیر را برای بهبود عملکرد جامعه اطلاعاتی به شدت مورد انتقاد قرار می‌دهد و راه‌هایی را مورد بحث قرار می‌دهد که در آن تحلیل‌های آینده می‌تواند بهبود یابد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران