ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Which European Union?: Europe After the Euro Crisis

دانلود کتاب کدام اتحادیه اروپا؟: اروپا پس از بحران یورو

Which European Union?: Europe After the Euro Crisis

مشخصات کتاب

Which European Union?: Europe After the Euro Crisis

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1107103940, 9781107103948 
ناشر: Cambridge University Press 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 376 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 23 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Which European Union?: Europe After the Euro Crisis به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کدام اتحادیه اروپا؟: اروپا پس از بحران یورو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کدام اتحادیه اروپا؟: اروپا پس از بحران یورو

سرجیو فابرینی استدلال می کند که اتحادیه اروپا (EU) از کشورهایی تشکیل شده است که اهداف متفاوتی را دنبال می کنند، نه اینکه صرفاً در یک جهت با سرعت های متفاوت حرکت کنند. او دیدگاه های جایگزین اتحادیه اروپا (یک جامعه اقتصادی، یک اتحادیه بین دولتی و یک اتحادیه پارلمانی) را توصیف می کند که منجر به سازش های متعدد در ساختار آن شد و نشان می دهد که چگونه بحران یورو آنها را زیر سوال برده است. این کتاب استدلال می‌کند که نظم سیاسی جدید اروپایی برای مقابله با پیامدهای بحران، بر اساس تمایز نهادی بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا که فقط به همکاری بازار علاقه‌مند هستند و کشورهایی که به سمت یک اتحادیه اقتصادی و پولی واقعی پیش می‌روند، ضروری است. چنین تمایزی به گروه دوم اجازه می دهد تا به یک اتحادیه سیاسی تبدیل شوند که به عنوان اتحادیه ای مرکب از دولت ها و شهروندان تصور می شود، در حالی که چارچوب تجدید نظر شده یک بازار واحد را حفظ می کند که هر دو گروه از دولت ها می توانند در آن شرکت کنند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Sergio Fabbrini argues that the European Union (EU) is made up of states pursuing different aims, rather than simply moving in the same direction at different speeds. He describes the alternative perspectives on the EU (an economic community, an intergovernmental union, and a parliamentary union), that led to multiple compromises in its structure and shows how the Euro crisis has called them into question. The book argues that a new European political order is necessary to deal with the consequences of the crisis, based on an institutional differentiation between the EU member states interested only in market co-operation and those advancing towards a genuine economic and monetary union. Such a differentiation would allow the latter group to become a political union, conceptualised as a compound union of states and citizens, while preserving a revised framework of a single market in which both groups of states can participate.





نظرات کاربران