دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Claudia von Werlhoff (auth.)
سری: Frauen * Gesellschaft * Kritik 50
ISBN (شابک) : 9783825507541, 9783862262731
ناشر: Centaurus Verlag & Media
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 210
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب از این سوی اتوپیا تا فراتر از خشونت: تحلیل های فمینیستی در انتقاد از مردسالاری – نگاهی به آینده؟: مطالعات جنسیتی
در صورت تبدیل فایل کتاب Vom Diesseits der Utopie zum Jenseits der Gewalt: Feministisch-patriarchatskritische Analysen – Blicke in die Zukunft? به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از این سوی اتوپیا تا فراتر از خشونت: تحلیل های فمینیستی در انتقاد از مردسالاری – نگاهی به آینده؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به توسعه از نقد فمینیستی سرمایه داری و مردسالاری به مفهوم مدرنیته به عنوان یک نظام جهانی پدرسالاری سرمایه داری تا ظهور نظریه انتقادی بین رشته ای مردسالاری به عنوان یک فراپارادایم جدید می پردازد. همچنین توسعه مفهوم جدیدی از پدرسالاری را از نقد فناوری روشن می کند: پروژه مشروع الهیات یک آفرینش مردانه از نابودی به عنوان مدینه فاضله جایگزینی مادر (و) طبیعت. این روش دارای کیفیت پیش آگهی روش تجزیه و تحلیل به دلیل گنجاندن مواد نامرئی قبلی، زنان است.
Dieses Buch behandelt die Entwicklung von der feministischen Kapitalismus- und Patriarchatskritik zum Begriff der Moderne als globalem System des kapitalistischen Patriarchats bis zur Entstehung der interdisziplinären Kritischen Patriarchatstheorie als neuem Meta-Paradigma. Es beleuchtet zudem die Entwicklung eines neuen Patriarchatsbegriffs aus der Technikkritik: dem theologisch legitimierten Projekt einer männlichen Schöpfung aus Zerstörung als der Utopie einer Ersetzung von Mutter (und) Natur. Dabei weist es eine prognostische Qualität der Analysemethode aufgrund des Einschlusses der bisher unsichtbaren Gemachten, der Frauen, auf.
Front Matter....Pages 1-17
Front Matter....Pages 19-19
„Schattenarbeit“ oder Hausarbeit? Zur Gegenwart und Zukunft von Arbeit....Pages 21-45
Zu den Konflikten um den „Bielefelder Ansatz“....Pages 46-51
„Geschlecht und Arbeit“....Pages 52-69
Frauen und Globalisierung....Pages 70-83
Front Matter....Pages 85-85
„Globalisierung“....Pages 87-137
Das kapitalistische Patriarchat....Pages 138-209
Back Matter....Pages 211-214