دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Dipl.-Ing. Herbert Gzik (auth.)
سری: IPA-IAO Forschung und Praxis 103
ISBN (شابک) : 9783540179283, 9783642831287
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
سال نشر: 1987
تعداد صفحات: 142
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ابزارهای فرآیندی برای انتخاب قطعه کار و طراحی سیستم های جوشکاری ربات صنعتی: اقتصاد مهندسی، سازمان، لجستیک، بازاریابی، ساخت، ماشین آلات، ابزار، کنترل، رباتیک، مکاترونیک
در صورت تبدیل فایل کتاب Verfahrensinstrumentarium zur Werkstückauswahl und Auslegung von Industrieroboterschweißsystemen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ابزارهای فرآیندی برای انتخاب قطعه کار و طراحی سیستم های جوشکاری ربات صنعتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ربات صنعتی مزایا و معایب بسیار خاصی نسبت به جوشکار دستی و همچنین نسبت به دستگاه جوش مخصوص دارد که می تواند به ویژگی های قطعه کار به راحتی قابل توصیف باشد. بنابراین، قطعه کار مناسب برای رباتهای صنعتی را میتوان به صورت عینی نشان داد، یا قطعات کار را میتوان بر اساس مقیاس مناسب برای روباتهای صنعتی طبقهبندی کرد. با روشی که شرح داده شد، از یک سو می توان نقاط ضعف و در نتیجه ذخایر منطقی سازی در کارگاه جوشکاری را کشف کرد و دقیقاً آن قطعاتی را تعیین کرد که بیشترین صرفه جویی در هزینه را می توان در هنگام تغییر به جوشکاری روباتی از سوی دیگر انتظار داشت. یک جریان فرآیند برای برنامه ریزی یک سیستم جوشکاری ربات صنعتی ارائه شده است که به طور بهینه برای قطعه کار جوش داده شده طراحی شده است.
Der Industrieroboter weist gegenüber dem manuell arbeitenden Schweißer wie auch gegenüber der Sonderschweißmaschine ganz spezifische Vor- und Nachteile auf, die in Abhängigkeitsbeziehungen zu einfach beschreibbaren Werkstückmerkmalen gebracht werden können. Damit läßt sich objektiv das industrierobotergeeignete Werkstück darstellen, bzw. es lassen sich Werkstücke in einem Maßstab für die Industrierobotereignung einordnen. Mit dem beschriebenen Verfahren können einerseits Schwachstellen und damit Rationalisierungsreserven in der Schweißerei aufgedeckt und andererseits genau diejenigen Werkstücke ermittelt werden, für welche bei Umstellung auf das Roboterschweißen die größten Kosteneinsparungen zu erwarten sind. Für die Planung eines optimal auf die zu schweißenden Werkstücke ausgelegten Industrieroboterschweißsystems wird ein Verfahrensablauf vorgestellt.
Front Matter....Pages 1-15
Einleitung....Pages 16-23
Definitionen und Einsatzbereiche für verschiedene Schweißkonzepte....Pages 24-30
Analyse ausgeführter Industrieroboterschweißsysteme....Pages 31-35
Anforderungen an ein Instrumentarium zur Werkstückauswahl und Auslegung von Industrieroboterschweißsystemen....Pages 36-41
Entwickeln eines Verfahrens zur Schwachstellenanalyse in einer Schweißteilefertigung....Pages 42-50
Entwickeln eines Verfahrens zur Bestimmung der Industrierobotereignung von Schweißwerkstücken....Pages 51-69
Entwickeln eines Verfahrens zur Werkstückauswahl für ein Industrieroboterschweißsystem....Pages 70-104
Planung eines Industrieroboterschweißsystems....Pages 105-120
Rechnerunterstütztes Verfahren zur Istzustandsanalyse und Werkstückauswahl mit praktischer Anwendung....Pages 121-130
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 131-132
Schrifttum....Pages 133-138
Back Matter....Pages 139-144