دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Wolf-Dietrich Bukow (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531170541, 9783531919133
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 256
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب زندگی مشترک شهری: برخورد با مهاجرت و تحرک در جوامع شهری اروپایی: جامعه شناسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Urbanes Zusammenleben: Zum Umgang mit Migration und Mobilität in europäischen Stadtgesellschaften به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زندگی مشترک شهری: برخورد با مهاجرت و تحرک در جوامع شهری اروپایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از آخرین موج جهانی شدن، تحرک (برون مرزی) بار دیگر به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. واکنش ها به این موضوع متفاوت است. در حالی که جوامع شهری اروپایی میتوانند مهارتهایی را که در طول قرنها در برخورد با تنوع در سطح روزمره به دست آوردهاند، بازگردانند و بنابراین میتوانند به طور موفقیتآمیزی با تنوع فزاینده مقابله کنند، بحث عمومی همچنان به سمت ایدههای ملی است که مانع از آن میشوند. از این. این کار نشان میدهد که چقدر ضروری است که فرد از صلاحیت ثابت شده شهری در برخورد با تنوع و بازطراحی جامعه از آنجا مطمئن شود.
Seit der letzten Globalisierungswelle hat sich die (grenzüberschreitende) Mobilität noch einmal erheblich verstärkt. Die Reaktionen hierauf sind unterschiedlich. Während europäische Stadtgesellschaften auf der Alltagsebene auf die Jahrhunderte lang erworbenen Kompetenzen im Umgang mit Vielfalt zurückgreifen können und so mit der zunehmenden Diversität überwiegend erfolgreich umzugehen vermögen, orientiert sich die öffentliche Debatte weiter an nationalen Vorstellungen, die dem entgegenstehen. Die Arbeit zeigt auf, wie dringend es geboten ist, sich der bewährten urbanen Kompetenz im Umgang mit Vielfalt zu vergewissern und die Gesellschaft von dort aus neu zu entwerfen.
Front Matter....Pages 1-13
Warum es schwierig ist, einen angemessenen Zugang zur Thematik zu finden....Pages 15-57
Welche Bedeutung Mobilität im Übergang zur Postmoderne gewinnt....Pages 59-149
Von der Beharrlichkeit nationaler Erzählungen....Pages 151-221
Zusammenfassende Überlegungen....Pages 223-244
Back Matter....Pages 245-261