دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Hans Peter Hertig
سری:
ISBN (شابک) : 9781137469991, 9781137469984
ناشر: Palgrave Macmillan
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 238
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Universities, Rankings and the Dynamics of Global Higher Education. Perspectives from Asia, Europe and North America به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دانشگاه ها، رتبه بندی ها و پویایی آموزش عالی جهانی. دیدگاه هایی از آسیا، اروپا و آمریکای شمالی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
رتبه بندی دانشگاه های جهانی اکنون بیش از یک دهه قدمت دارد و این کتاب از داده هایی که آنها تولید کرده اند برای بررسی چگونگی تغییر چشم انداز بین المللی دانشگاه ها در طول سال ها استفاده می کند. این بینش های جدیدی را در مورد قدرت و محدودیت های جدول های لیگ ارائه می دهد، عنصری کلیدی در آموزش عالی جهانی شده که می توان آن را تاسف خورد اما به سختی نادیده گرفت. مطالعات موردی از آسیا، اروپا و آمریکای شمالی برای برجسته کردن مسائل مطرح شده توسط یک تمرین کمی که آنچه را که به شدت با عوامل محلی مرتبط است را از بافت خارج می کند، مورد بررسی قرار می گیرد.
Global university rankings are now more than a decade old and this book uses the data they have produced to examine how the international landscape of universities has changed over the years. It offers new insights into the power and limits of league tables, a key element of globalized higher education that can be deplored but hardly ignored. Case studies from Asia, Europe and North America are explored to highlight the issues raised by a quantitative exercise that decontextualizes what is linked so strongly to local factors.