دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: R. Anderson Sutton
سری: Cambridge Studies in Ethnomusicology
ISBN (شابک) : 0521103932, 9780521103930
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 316
[328]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Traditions of Gamelan Music in Java: Musical Pluralism and Regional Identity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سنت های موسیقی گاملان در جاوا: کثرت گرایی موسیقی و هویت منطقه ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب یک مطالعه گسترده در مورد انواع موسیقی گاملان در جاوای معاصر است که از منظر منطقه ای دیده می شود. در حالی که تمرکز بیشتر مطالعات موسیقی جاوه به موسیقی مشتق شده از دربار سوراکارتا و یوگیاکارتا محدود شده است، ساتون فراتر از آنها می رود و همچنین موسیقی گاملان بانیوما، سمارنگ و جاوا شرقی را به عنوان سنت های منطقه ای جداگانه با رپرتوارها، سبک ها و تکنیک های متمایز در نظر می گیرد. اجرا و تصورات در مورد موسیقی. توصیف ساتون از این سنتها، که با نمونههای موسیقی متعدد در نتنویسی رمز جاوه نشان داده شده است، مبتنی بر تجربه میدانی گسترده در این زمینهها است و بر اساس معیارهایی که موسیقیدانان جاوهای آن را مهمترین در تمایز آنها میدانند، مشخص شده است.
This book is a wide-ranging study of the varieties of gamelan music in contemporary Java seen from a regional perspective. While the focus of most studies of Javanese music has been limited to the court-derived music of Surakarta and Yogyakarta, Sutton goes beyond them to consider also gamelan music of Banyumas, Semarang and east Java as separate regional traditions with distinctive repertoires, styles and techniques of performance and conceptions about music. Sutton's description of these traditions, illustrated with numerous musical examples in Javanese cipher notation, is based on extensive field experience in these areas and is informed by the criteria that Javanese musicians judge to be most important in distinguishing them.