دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: John Warwick Montgomery
سری:
ISBN (شابک) : 3932829808, 393811603X
ناشر: Dr. Thomas Schirrmacher
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 237
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب TRACTATUS LOGICO-THEOLOGICUS به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب TRACTATUS LOGICO-THEOLOGICUS نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Tractatus مونتگومری که از بیش از 1800 گزاره در توالی منطقی تشکیل شده است، یک عذرخواهی جامع برای مسیحیت کلاسیک، همراه با کتاب مقدس، نام، و نمایه های موضوعی ارائه می دهد. پوشش قابل توجهی است که شامل منطق، ادبیات، تاریخ، اسطوره، علم، فلسفه، فقه، نظریه سیاسی و الهیات میشود - که در سراسر آن با شوخ طبعی و رانشهای تند یک وکیل مدافع در خانه در زمینههای متخاصم آمیخته شده است. منطق فلسفی ویتگنشتاین با این گزاره به پایان رسید: «درباره چیزهایی که نمی توان صحبت کرد، باید سکوت کرد». مونتگومری، پس از بیان عمیق مورد قاطع وحی استعلایی که ویتگنشتاین آرزوی آن را داشت اما هرگز آن را پیدا نکرد، نتیجه می گیرد: «هرجا می توان در مورد آن صحبت کرد، نباید در مورد آن سکوت کرد».
Consisting of over 1800 propositions in logical sequence, Montgomery's Tractatus offers a comprehensive apologetic for classical Christianity, accompanied by scripture, name, and subject indexes. The coverage is remarkable embracing logic, literature, history, myth, science, philosophy, jurisprudence, political theory, and theology-- interspersed throughout with the wit and rapier thrusts of a barrister at home in adversarial contexts. Wittgenstein's logico-philosophicus ended with the proposition, "Of that which one cannot speak, one must remain silent." Montgomery, after setting forth in depth the overwhelming case for the transcendental revelation for which Wittgenstein longed but never found, concludes: "Whereof one can speak, thereof one must not be silent."