ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Structure of Nominalization in Burmese

دانلود کتاب ساختار نامگذاری در برمه

The Structure of Nominalization in Burmese

مشخصات کتاب

The Structure of Nominalization in Burmese

دسته بندی: خارجی
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر:  
سال نشر:  
تعداد صفحات: 325 
زبان: Burmese-English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ساختار نامگذاری در برمه: زبان‌ها و زبان‌شناسی، برمه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب The Structure of Nominalization in Burmese به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ساختار نامگذاری در برمه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ساختار نامگذاری در برمه

ناشر: SIL International
تاریخ: 2011
صفحات: 325
عناصر جمله اسمی مدت‌هاست در زبان‌های تبتو-برمانی مشاهده شده‌اند، اما نقش و میزان آن الگوهای نامگذاری شده به عنوان پایه ای از ساختار تکوینی مورد بررسی قرار نگرفته اند. این پایان نامه به بررسی الگوهای نامگذاری در زبان برمه ای از سطح کلمه تا متن می پردازد و نقش بسته بندی اطلاعات پیچیده ذرات پستی را در ایجاد ساختاری از نام های قابل پیش بینی و با الگوی تکراری ارائه می دهد که برای کاهش بار اطلاعاتی و تسهیل تجزیه آنلاین عمل می کند. برمه ای به عنوان زبانی عمدتاً کلامی شناخته شده است (U Pe Maung Tin 1956). یک نمای مکمل ارائه شده است که در آن اشیاء هستی‌شناختی از طریق یک سیستم دستوری از تابع نام‌گذاری برای ایجاد یک چارچوب استخوانی محکم برای بیان کلامی و ذرات ایجاد می‌شوند. نقش عناصر اسمی و رابطه ای با هم باعث ایجاد تعادلی می شود که از نظر ساختاری به عنوان اشیاء اسمی هستی شناختی تحقق می یابد که کنار هم قرار گرفتن آنها به طور مکرر اسم های بزرگتری ایجاد می کند.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Publisher: SIL International
Date: 2011
Pages: 325
Nominalized sentential elements have long been observed in Tibeto-Burman languages, but the role and extent of nominalized patterns have not been explored as a base of formative structuring. This dissertation examines nominalization patterns in Burmese from the word to text level and posits a complex information packaging role of postposition particles in erecting a structure of predictable and iteratively patterned nominals which function to reduce information overload and facilitate online parsing. Burmese has been characterized as a predominantly verbal language (U Pe Maung Tin 1956). A complementary view is presented in which ontological objects created via a grammatical system of nominalization function to establish a sturdy skeletal framework for verbal and particle expression. Together the role of nominal and relational elements engender a balance realized structurally as ontological nominal objects whose juxtaposition iteratively creates larger nominals




نظرات کاربران