دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: فلسفه ویرایش: نویسندگان: Lindsay Coleman . Jacob M. Held سری: ISBN (شابک) : 9781442235960, 9781322125947 ناشر: Rowman & Littlefield Publishers سال نشر: 2014 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1,012 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Philosophy of Pornography: Contemporary Perspectives به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فلسفه پورنوگرافی: چشم اندازهای معاصر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای بسیاری از افراد، پورنوگرافی یک موضوع نگران کننده و مشکل ساز است. صرف نظر از اینکه مردم چگونه به این موضوع نگاه می کنند، یک چیز واضح است: پورنوگرافی به اندازه تلفن های هوشمند و رایانه های لپ تاپ رایج و در دسترس است. در واقع، فراتر از مطالب سنتی هاردکور، حساسیت پورنوگرافی در بسیاری از جنبههای فرهنگ نفوذ میکند - از مدهای نوجوان و جوان گرفته تا تلویزیون و فیلمهای موفق تجاری. در واقع، پورنوگرافی آنقدر گسترده است که اغلب در فضای اجتماعی مدرن ما به عنوان یک امر داده شده در نظر گرفته می شود. با این حال، فکر درگیر شدن در بحثهای روشنفکرانه درباره این موضوع باعث میشود بسیاری - بهویژه پژوهشگران - در زیر آنها قرار بگیرند. و با این حال چیزی به این تأثیرگذار، این قطعی فرهنگ مدرن، باید در معرض بررسی دقیق قرار گیرد. در کتاب «فلسفه پورنوگرافی: دیدگاههای معاصر»، لیندسی کلمن و جیکوب ام هلد مجموعهای از مقالات را ارائه میکنند که طیف وسیعی از دیدگاهها را در بر میگیرد - از مسائل آزادی بیان و نقش پورن در تبعیض گرفته تا تأثیر پورن بر تمایلات جنسی. این مقالات پیامدهای فلسفی پورنوگرافی را به عنوان بخشی از چگونگی درک و بیان تمایلات جنسی خود در زندگی معاصر بررسی می کنند. مشارکت کنندگان در این جلد بحث می کنند: پورنوگرافی به عنوان مولفه ای از جنسیت و اجتماعی شدن جنسی درک بوم شناختی از رسانه های جنسی صریح تبعیت، جنسیت و گفتار فمینیسم و پورنوگرافی تصویر پورنوگرافی از عشق و دوستی زنان سیاه پوست و پورنوگرافی بازیگوشی و خلاقیت در پورن از آنجایی که موضوع آن – جنسیت، جنسیت، روابط بین فردی و حتی عشق – منعکس کننده این است که ما چه کسی هستیم و چه نوع جامعه ای را می خواهیم ایجاد کنیم، پورنوگرافی نیازمند برخورد جدی است. بنابراین، چه کسی پورنوگرافی را به عنوان یک واقعیت فرهنگ مدرن بپذیرد یا نه، این مجموعه مقالات به موقع، صداهای مختلفی را در بحث های جاری نشان می دهد. به این ترتیب، «فلسفه پورنوگرافی» نه تنها برای کسانی که درگیر مطالعات پورن هستند، بلکه برای مخاطبانی که در این زمینه تحصیل کرده و با گرایشهای اخیر در فلسفه آشنا هستند نیز مورد توجه خواهد بود.