دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ferial Ghazoul
سری: Alif: Journal of Contemporary Poetics
ISBN (شابک) : 9774247590, 9789774247590
ناشر: American University in Cairo Press
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 462
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 20 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Language of the Self: Autobiographies and Testimonies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زبان خود: زندگی نامه ها و شهادت ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اتوبیوگرافی یک ژانر پروتئانه است: فرم ها و سبک های بسیاری را پوشش می دهد. راوی هنگام روایت زندگی خود باید آنچه را که مربوط و تعیین کننده می داند انتخاب کند. علاوه بر تفاوتها در مورد آنچه در زندگی اساسی است، مفهوم خود از نظر فرهنگی تعریف میشود و بنابراین از مکانی به مکان دیگر متفاوت است. نویسنده یک متن زندگینامهای ممکن است تنها بخشی از زندگی خود را بیان کند، رشتهای از مسیر را از طریق خاطرات، خاطرات، یادداشتهای روزانه، شهادت، مصاحبه، نامهها، شعرها و غیره دنبال کند. نویسنده ممکن است علناً اعلام کند که چنین است با قهرمان یکسان است یا ممکن است شخصیت اصلی را نام دیگری یا بدون نام بگذارد. نویسنده ممکن است رویدادهای خصوصی یا عمومی را به تصویر بکشد، در مواقعی مجوزهای تخیلی را دریافت کند یا حتی نقوش خارق العاده ای را در آن گنجانده باشد. گفتمان اتوبیوگرافیک نه تنها از نظر فرهنگی مشروط است. همچنین نشانه لحظه فرهنگی است. بنابراین مهم است که انواع ارائه خود را بررسی کنیم و یک پارادایم ثابت را فرض نکنیم. الیف در این روحیه تجدیدنظرطلبانه که به دنبال راههای متفاوت و جایگزین برای ثبت زندگی خود است، انگیزه زندگینامهای را در زمینههای متعدد ارائه میکند: مصری باستان و معاصر. اعراب، مراکشی و عراقی قرن نوزدهم و قرن بیستم. آفریقای جنوبی و غرب آفریقا؛ کانادایی و آمریکایی؛ فلسطینی و سودانی؛ انگلیسی و ایرلندی؛ و حتی پس زمینه ترکیبی چینی آمریکایی و فرانسوی الجزایری. در سالهای اخیر افزایش چشمگیری در نوشتن زندگینامه وجود داشته است و این حوزه توسط منتقدان ادبی و فرهنگی بازتعریف شده است. از جیمز اولنی (ویرایش)، زندگی نامه: مقالات نظری و انتقادی (1980) تا دوایت رینولدز (ویرایش)، تفسیر خود: زندگی نامه در سنت ادبی عربی (2001)، مجموعه ای از آثار ظاهر شده اند که دیدگاه ها و رویکردهای تثبیت شده را به چالش می کشند. با موضوع زندگی نامه کتیبه ها (که ترجمه انگلیسی آنها از آثار ذکر شده در بالا گرفته شده است) پیچیدگی و تنوع انگیزه ها را در نوشتن درباره زندگی گذشته خود گواهی می دهند.