ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The History of the Devil

دانلود کتاب تاریخ شیطان

مشخصات کتاب

The History of the Devil

دسته بندی: دین
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: Univocal Publishing 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 239 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب The History of the Devil به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تاریخ شیطان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تاریخ شیطان

در سال 1939، ویلم فلوسر جوان با تهاجم نازی ها به زادگاهش پراگ مواجه شد. او با همسرش به برزیل فرار کرد و تنها دو کتاب با خود برد: یک کتاب دعای کوچک یهودی و فاوست گوته. بیست و شش سال بعد، در سال 1965، فلوسر تاریخ شیطان را منتشر کرد، و این جوهر این دو کتاب است که کتاب او را آزار می دهد. از آن زمان زندگی او به عنوان یک فیلسوف متولد شد. در حالی که فلوسر بعداً در اروپا و جاهای دیگر به عنوان متفکر فرهنگ رسانه ای مورد توجه قرار گرفت، بسیاری تاریخ شیطان را اولین اثر مهم او می دانند که حاوی اشکال نوپایی از موضوعات اصلی است که در دهه های بعد او را به خود مشغول می کند. . فلوسر در تاریخ شیطان، موقعیت انسان را از دیدگاهی شبه مذهبی ترسیم می کند. جهان پدیداری، یا «واقعیت» به معنای عام، به عنوان «شیطان» شناخته می‌شود و آنچه فراتر از پدیده‌ها است، یا «واقعیت» فیلسوفان و متکلمان، به عنوان «خدا» شناخته می‌شود. Flusser با ارجاع به Tractatus Logico-Philosophicus ویتگنشتاین در ساختارش، خواننده را به گونه ای تحریک آمیز به کاوش وجودی نیستی به عنوان بستر واقعیت هدایت می کند، جایی که «پدیده» و «استعلا»، «شیطان» و «خدا» در هم آمیخته و سردرگم می شوند. در واقع آنقدر گیج شده است که فلوسر پیشنهاد می‌کند گیومه‌های اصطلاحات «شیطان» و «خدا» را کنار بگذاریم. در این لحظه سردرگمی غم انگیز و سقوط همه ارزش ها، ما باید تصمیمات وجودی ای بگیریم که به زندگی ما جهت می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران