دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Schauer. Frederick F
سری:
ISBN (شابک) : 0674368215, 9780674368217
ناشر: Harvard University Press
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 256
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 933 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نیروی قانون: اجبار (قانون) اجبار.
در صورت تبدیل فایل کتاب The force of law به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نیروی قانون نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بسیاری از نظریه پردازان حقوقی معتقدند که قوانین به این دلیل مؤثر هستند که ما آنها را درونی می کنیم، حتی زمانی که مجبور به انجام آن نیستیم. در یک ارزیابی مجدد جامع از نقش زور در قانون، فردریک شوئر مخالف است و نشان میدهد که اجبار، بیش از تفکر و رفتار درونی، قانون را از سایر قوانین جامعه متمایز میکند. شوئر و با تکیه بر تحقیقات تجربی و همچنین تحلیل فلسفی، گزارشی از انطباق قانونی بر اساس تحریم و اجبار ارائه میکند و نشان میدهد که اثربخشی قانون اساساً به پتانسیل قهری آن بستگی دارد. به طور خلاصه، قانون در مورد این است که به مردم بگوید چه کاری انجام دهند و در صورت عدم رعایت آنها، آنها را با عواقب بد تهدید کنید. اگرچه ممکن است مردم گاهی به دلیل احترام به مقامات قانونی و نه ترس از تحریم از قانون اطاعت کنند، شوئر این فرض را به چالش می کشد که اجبار قانونی در جامعه حاشیه ای است. زور فراگیرتر از تلاش های دولت برای کنترل اقلیتی از شهروندان نافرمان است. هنگامی که مردم بر این باورند که کاری که باید انجام دهند با آنچه قانون دستور می دهد متفاوت است، تبعیت از آنچه که فرض می شود رایج نیست، و ضرورت اجبار آشکار می شود.
شوئر با چالش برانگیز شیوه های غالب تحقیق فقهی، روشن می کند که این پرسش مطرح می شود. نیروی قانونی دارای ابعاد جامعه شناختی، روانی، سیاسی و اقتصادی است که فراتر از دغدغه های صرفا مفهومی است. دست و پنجه نرم کردن با وابستگی نظام حقوقی به زور به ما کمک می کند تا بفهمیم قانون چیست، چگونه عمل می کند و چگونه به سازماندهی جامعه کمک می کند.
Many legal theorists maintain that laws are effective because we internalize them, obeying even when not compelled to do so. In a comprehensive reassessment of the role of force in law, Frederick Schauer disagrees, demonstrating that coercion, more than internalized thinking and behaving, distinguishes law from society’s other rules.
Reinvigorating ideas from Jeremy Bentham and John Austin, and drawing on empirical research as well as philosophical analysis, Schauer presents an account of legal compliance based on sanction and compulsion, showing that law’s effectiveness depends fundamentally on its coercive potential. Law, in short, is about telling people what to do and threatening them with bad consequences if they fail to comply. Although people may sometimes obey the law out of deference to legal authority rather than fear of sanctions, Schauer challenges the assumption that legal coercion is marginal in society. Force is more pervasive than the state’s efforts to control a minority of disobedient citizens. When people believe that what they should do differs from what the law commands, compliance is less common than assumed, and the necessity of coercion becomes apparent.
Challenging prevailing modes of jurisprudential inquiry, Schauer makes clear that the question of legal force has sociological, psychological, political, and economic dimensions that transcend purely conceptual concerns. Grappling with the legal system’s dependence on force helps us understand what law is, how it operates, and how it helps organize society.
Content: Bentham's law --
The possibility and probability of noncoercive law --
In search of the puzzled man --
Do people obey the law? --
Are official above the law? --
Coercing obedience --
Of carrots and sticks --
Coercion's arsenal --
Awash in a sea of norms --
The differentiation of law.