دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Yongmei Wu
سری: Japan Anthropology Workshop Series
ISBN (شابک) : 9781280177095, 0415323193
ناشر: Routledge
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 240
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Care of the Elderly in Japan به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مراقبت از سالمندان در ژاپن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مشکلات پیری جمعیت به ویژه در ژاپن حاد است. این مشکلات شامل افرادی است که بیشتر عمر می کنند و بسیاری از آنها به مراقبت بیشتری نیاز دارند و مشکلات حمایت از آنها با کاهش جمعیت کارگر و کاهش پایه مالیاتی. این کتاب که بر اساس کار میدانی گسترده در یک مؤسسه ژاپنی برای سالمندان است، به بررسی کل موضوع پیری و پاسخ به آن در ژاپن می پردازد و رویکرد ژاپنی ها در این زمینه ها را با رویکردهای غربی مقایسه می کند. این بحث میکند که چگونه مردم ژاپن نگرش خود را نسبت به مسئولیت خانوادگی، نهادینهسازی سالمندان و حقوق رفاه تغییر دادهاند. همچنین در مورد چگونگی اداره موسسات سالمندان در ژاپن و تفاوت مدیریت آنها با غرب بحث می کند.
The problems of an ageing population are particularly acute in Japan. These problems include people living longer, with many needing more care, and the problems of supporting them by a diminishing working population and a diminishing tax base. This book, based on extensive fieldwork in a Japanese institution for the elderly, explores the whole issue of ageing and responses to it in Japan, and compares the Japanese approach in these matters with Western approaches. It discusses how people in Japan have changed their perceptions towards family responsibility, the institutionalization of the elderly, and rights of welfare. It also discusses how institutions for the elderly are run in Japan and how their management differs from that in the West.