دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Abolala Soudavar
سری: Bibliotheca Iranica: Intellectual Traditions Series 10
ISBN (شابک) : 1568591098, 9781568591094
ناشر: Mazda Publishers
سال نشر: 2003
تعداد صفحات: 158
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 799 کیلوبایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب The Aura of Kings: Legitimacy and Divine Sanction in Iranian Kingship (Bibliotheca Iranica: Intellectual Traditions Series) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Aura of Kings: Legitimacy and مجازات الهی در پادشاهی ایران (Bibliotheca Iranica: Intellectual Traditions Series) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ابوالاله سودآور در هاله پادشاهان، نماد جلال الهی را در خاستگاه های اولیه آن دنبال می کند و تداوم آن را در طول تاریخ ایران نشان می دهد. جلال الهی یا فرع ایزدی (فارسی باستان: khvarnah) اصل جاودانه ایدئولوژی سیاسی ایران است که معمولاً برای طرح مشروعیت حکومت و مجوز الهی مورد استناد قرار می گیرد. ادبیات فارسی مملو از اشارات به جلال الهی حاکم است و مطالعات علمی غالباً بر محوریت این موضوع در موضوع اقتدار و قدرت تأکید دارند. با این حال، توجه کمی به نمادهای بصری فار و پتانسیل آن برای روشن کردن بیشتر درک ما از تاریخ ایران باستان شده است. در فرهنگی که کلام مکتوب کمیاب است و حتی در صورت موجود بودن، استعاری و گریزان است، سند تصویری می تواند به اندازه متن ارزشمند باشد و شمایل نگاری را می توان به ابزار ضروری تاریخ نگاری تبدیل کرد. این مطالعه مهم و بسیار خواندنی، نور جدیدی را بر صورتبندی و توسعه نمادهای پادشاهی در ایران و همسایگان ژئوفرهنگی آن میافکند و به درک بهتر جهانبینی ایرانی به طور کلی و انتشار هاله به عنوان یک تصویر بصری کمک میکند. به ویژه نماد فار. «ابوالاله سودآور کتابی بسیار آموزنده نوشته است که بسیاری از دیدگاههای تثبیت شده را به چالش میکشد و بسیاری از ایدهها، فرضیهها و تفاسیر جدید را درباره نمادهای مشروعیت در ایران مطرح میکند. با کشیدن تعداد زیادی سکه، ظروف، نقش برجستهها، نقاشیها، و با تأکید بر بازنمایی بصری نمادهای مشروعیت، دامنه بحث در این موضوع مهم را به میزان قابل توجهی گسترش داده است. پروفسور بازنشسته دانشگاه کلمبیا \"من با علاقه زیادی کتاب هاله پادشاهان را خوانده ام. این کتاب حاوی ایده های جدید و رویکردهای جدید برای توضیح یادگارهای تاریخ و هنر ایران است. من استدلال های آن را منطقی و به خوبی درک می کنم ...." —ریچارد ان. فرای، پروفسور بازنشسته، دانشگاه هاروارد