ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Analyst’s Reveries: Explorations in Bion’s Enigmatic Concept

دانلود کتاب ریورهای تحلیلگر: کاوش در مفهوم معمایی Bion

The Analyst’s Reveries: Explorations in Bion’s Enigmatic Concept

مشخصات کتاب

The Analyst’s Reveries: Explorations in Bion’s Enigmatic Concept

ویرایش: Hardcover 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0367134160, 9780367134167 
ناشر: Routledge 
سال نشر: 2019 
تعداد صفحات: 115 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب The Analyst’s Reveries: Explorations in Bion’s Enigmatic Concept به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ریورهای تحلیلگر: کاوش در مفهوم معمایی Bion نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ریورهای تحلیلگر: کاوش در مفهوم معمایی Bion

در حالی که استفاده از احساسات خود تحلیلگر در کار با بیماران در زمان‌های اخیر افزایش یافته است، تحقیقات انتقادی کمی در مورد ارزش آن و مشکلاتی که ممکن است منجر به آن شود، صورت گرفته است.The Analyst's Reveriesتحسین فزاینده‌ای برای استفاده تحلیل‌گر از خاطرات خود، در حالی که تفاوت‌های مهمی را در بین افراد پسا بیونیایی در نحوه تعریف و استفاده بالینی از revere آشکار می‌کند. فرد بوش به این فکر می کند که آیا کاملاً تشخیص داده شده است که برخی از پسا بایونیون ها یک الگوی جدید و رادیکال را برای آنچه در روانکاوی درمانی است پیشنهاد می کنند.



پس از جستجو برای ریشه های استفاده تحلیلگر از خیال در کار بایون و این پرسش که آیا در این زمینه بیون یک بیونیان بود یا خیر، بوش به دقت کار برخی از پسا بیونیان ها را بررسی می کند و هر دو راه متقاعدکننده برای فکر کردن در مورد سودمندی و محدودیت های استفاده تحلیلگر از ریور پیدا می کند. او سوالاتی از جمله:



از چه بخشی از ذهن پدید می آید؟



چگونه منشأ آن، احتمالات دگرگون کننده آن را نشان می دهد؟



آیا ما در مفهوم سازی آنچه که ارائه نشده است، با مشکل مربوط به موارد مثبت کاذب، بیش از حد تعمیم می دهیم؟



آیا رویاها با درک برابری می کنند و در مورد تعمیم پذیری احساس مشترک ایجاد شده چیست؟ ارتباطی که پتانسیل خیال آشکار می شود، که بیشتر به تحلیلگر کمک می کند آن را از بسیاری از احتمالات دیگر، از جمله انتقال متقابل تحلیلگر، متمایز کند. او به اهمیت تبدیل تلقین ها به تفاسیر شفاهی معتقد است، نکته ای بحث برانگیز در میان پسا بایونی ها. بوش با کار دشوار طبقه بندی بازخوردهای تحلیلگر بر اساس میزان بازنمایی آنها به پایان می رسد. روانکاوان و روان درمانگران روانکاوی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

While the use of the analyst's own reveries in work with patients has increased in recent times, there has been little critical inquiry into its value, and the problems it may lead to.The Analyst's Reveriesfinds increasing veneration for the analyst's use of their reveries, while revealing important differences amongst post-Bionians in how reverie is defined and used clinically. Fred Busch ponders if it has been fully recognized that some post-Bionions suggest a new, radical paradigm for what is curative in psychoanalysis.



After searching for the roots of the analyst's use of reverie in Bion's work and questioning whether in this regard Bion was a Bionian, Busch carefully examines the work of some post-Bionians and finds both convincing ways to think about the usefulness and limitations of the analyst's use of reverie. He explores questions including:



From what part of the mind does a reverie emerge?



How does its provenance inform its transformative possibilities?



Do we over-generalize in conceptualizing what is unrepresented, with the corresponding problem of false positives?



Do dreams equal understanding and what about the generalizability of the co-created reverie?



Busch concludes that it is primarily through the analyst's own associations that the reverie's potential is revealed, which further helps the analyst distinguish it from many other possibilities, including the analyst's countertransference. He believes in the importance of converting reveries into verbal interpretations, a controversial point amongst post-Bionians. Busch ends with the difficult task of classifying the analyst's reveries based on their degree of representation.



The Analyst's Reveries will be of great interest to psychoanalysts and psychoanalytic psychotherapists.





نظرات کاربران