ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Tender Heart: A Buddhis Response to Suffering

دانلود کتاب قلب حساس: پاسخ بودایی به رنج

Tender Heart: A Buddhis Response to Suffering

مشخصات کتاب

Tender Heart: A Buddhis Response to Suffering

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1590561112, 9781590561119 
ناشر: Lantern Books 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 145 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 388 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Tender Heart: A Buddhis Response to Suffering به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب قلب حساس: پاسخ بودایی به رنج نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب قلب حساس: پاسخ بودایی به رنج

رنج همه جا در اطراف ما وجود دارد - از تجربیات شخصی ما از بیماری، پیری، و از دست دادن، تا بلایای عمومی بلایای طبیعی، تروریسم، و جنگ. بودیسم همیشه صادقانه و دلسوز بود در مورد اینکه چرا در جهان رنج وجود دارد. یفا ارجمند با کاوش در مفاهیم مرکزی بودایی مبنی بر اینکه زندگی پر از رنج است، همه چیز ناپایدار است و همه چیز در هستی به هم مرتبط است، به چگونگی و چرایی درد و رنج می‌پردازد و چگونه می‌توانیم از تراژدی‌ها برای دسترسی به حقایق معنوی عمیق‌تر بیاموزیم. در روند این بررسی، یفا دیدگاه بودایی را در مورد ماهیت رنج، معنای عدالت، شر و خیر و چرایی مرگ و زندگی برخی از مردم آشکار می کند. یفا هشت نوع رنج متفاوت بودیسم را از نقطه نظر عملی روشن می کند و ایده های اساسی بودایی در مورد شفقت و توجه را روشن می کند و نشان می دهد که چگونه می توانیم این اصول را در زندگی روزمره و در روابط خود به کار ببریم. هدف او در سراسر این است که به ما کمک کند تا به دیگران کمک کنیم و دیگران را شفا دهیم و از خود محافظت کنیم - برای محافظت از قلبمان - هنگام رنج کشیدن.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Suffering is everywhere around us--from our personal experiences of illness, old age, and loss, to the public calamities of natural disasters, terrorism, and war. Buddhism has always been both honest and compassionate regarding why there is suffering in the world. Exploring the central Buddhist concepts that life is full of suffering, everything is impermanent, and that everything in existence is connected, Venerable Yifa looks at how and why suffering occurs and how we can learn from tragedies to access even deeper spiritual truths. In the process of this examination, Yifa reveals the Buddhist perspective on the nature of suffering, the meaning of justice, what is evil and what is good, and why some people die and others live. Yifa elucidates Buddhism's eight different types of suffering from a practical standpoint, illuminating the essential Buddhist ideas of compassion and mindfulness, and shows how we can apply these principles to everyday life and in our relationships. Her aim throughout is to help us both to reach out and to heal others and to protect ourselves--to safeguard our hearts--when suffering strikes.



فهرست مطالب

Table of Contents......Page 12
Preface......Page 14
1: Impermanence......Page 20
2: Karma......Page 28
3: Justice......Page 40
4: Faith......Page 48
5: Death and Evil......Page 52
6: War and Peace......Page 68
7: Compassion and Wisdom......Page 74
8: The Eight Kinds of Suffering......Page 80
9: Who Suffers?......Page 102
10: Safeguarding the Heart......Page 114
11: The Four Diligences......Page 124
Conclusion......Page 134
Appendix: Humanistic Buddhism......Page 136




نظرات کاربران