دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: David Farber سری: ISBN (شابک) : 0691119163, 9780691119168 ناشر: Princeton University Press سال نشر: 2004 تعداد صفحات: 224 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Taken Hostage: The Iran Hostage Crisis and America's First Encounter with Radical Islam (Politics and Society in Twentieth Century America) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گروگان گرفته شده: بحران گروگانگیری ایران و اولین رویارویی آمریکا با اسلام رادیکال (سیاست و جامعه در قرن بیستم آمریکا) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در 13 آبان 1358، شبه نظامیان ایرانی به سفارت ایالات متحده در تهران یورش بردند و شصت و شش آمریکایی را به اسارت گرفتند. بدین ترتیب بحران گروگانگیری ایران آغاز شد، ماجرایی که به مدت 444 روز افکار عمومی آمریکا را مجذوب خود کرد و اولین رویارویی آمریکا با نیروهای اسلام رادیکال را رقم زد. دیوید فاربر، مورخ، با استفاده از صدها سند دولتی که اخیراً از طبقه بندی خارج شده است، اولین نگاه عمیقی به بحران گروگان گیری می کند و درس های آن را برای جنگ معاصر آمریکا علیه تروریسم بررسی می کند. برخلاف دیگر تاریخهای این موضوع، روایت زنده و سریع فاربر فراتر از شرایط روزمره بحران است و از رویدادهای منتهی به مصیبت به عنوان ابزاری برای درک آن استفاده میکند. این کتاب پرتره ای از دهه 1970 در ایالات متحده به عنوان دوران انتظارات شکست خورده در کشوری که گرفتار عدم اطمینان و اضطراب است را ترسیم می کند. این نشان میدهد که دولت آمریکا برای سقوط شاه ایران آماده نیست و نمیتواند با آیتالله خمینی و پیروان اسلامی مبارز او حساب باز کند. گزارش فاربر مملو از بینشهای تازهای در مورد بازیگران اصلی بحران است: خمینی به عنوان یک استراتژیست زیرک ظاهر میشود که متعهد به ایجاد یک دولت اسلامی است. اسیر دانشجویان آمریکایی به عنوان جوانانی نه چندان سازمان یافته ظاهر می شوند که فقط برای یک تحصن نمادین تنها با یک عرضه سه روزه غذا آماده شده اند. Roone Arledge، رئیس اخبار ABC، که به تازگی نصب شده و مشتاق رتبه بندی است، به عنوان یک کاتالیزور مهم در بالا بردن گروگان ها برای ایجاد وضعیت c?l?bre نام برده می شود. در سراسر کتاب تشابهات وهمآوری با بحران کنونی تروریسم نمایان میشود. فاربر نشان میدهد که در آن زمان، مانند اکنون، سیاستمداران نتوانستند عمق خشمی را که بنیادگرایان اسلامی نسبت به ایالات متحده داشتند، درک کنند و آمریکاییها تهدیدهای گروههای تروریستی را به عنوان جنگهای صلیبی دیوانگان بیاثر رد کردند. گروگان گرفته شده، تاریخچه به موقع و آشکار اولین درگیری آمریکا با تروریسم و بنیادگرایی اسلامی است، تاریخچه ای که یادآوری دلخراش است که گذشته تنها یک پیش درآمد است.