دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Dr. Maria Theresia Schubert (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783211820216, 9783709189382
ناشر: Springer-Verlag Wien
سال نشر: 1987
تعداد صفحات: 119
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب سیستم خانواده و ناتوانی ذهنی: روانشناسی، عمومی، روانپزشکی
در صورت تبدیل فایل کتاب System Familie und Geistige Behinderung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیستم خانواده و ناتوانی ذهنی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب یافتههای علمی جدید تحقیقات سیستمی-ساختاری خانواده در زمینه کار با افراد معلول را ارائه میکند. به این سؤال می پردازد که آیا شواهدی از افزایش مشکلات خانوادگی، ناکارآمدی ها و تحولات نامطلوب معمولی در خانواده هایی با کودکان معلول ذهنی وجود دارد یا خیر. این مطالعه از دو ابزار تشخیصی خانوادگی استفاده می کند که در کشورهای آلمانی زبان جدید هستند و نتایج را با نتایج یک گروه کنترل از خانواده های به اصطلاح عادی مقایسه می کند. هدف این کتاب کمک به درک متمایز از خانواده های دارای کودکان معلول ذهنی بر اساس اظهارات علمی اثبات شده است. به دانشمند و دست اندرکار کار با معلولان، مدلی از ساختار خانواده خانواده های دارای فرزند معلول ارائه می شود که می تواند در تحقیق و عمل از آن استفاده و اعتبار سنجی کند. بنابراین، نظام خانواده و ناتوانی ذهنی، دو موضوع رایج و بسیار مورد بحث، در یک مطالعه علمی به هم مرتبط هستند.
Das Buch stellt neue wissenschaftliche Erkenntnisse der systemisch-strukturellen Familienforschung im Bereich der Behindertenarbeit vor. Es behandelt die Frage, ob bei Familien mit geistig behinderten Kindern vermehrt innerfamiliäre Schwierigkeiten, Dysfunktionalitäten und typische Fehlentwicklungen nachweisbar sind. Die Untersuchung wendet zwei, im deutschsprachigen Raum neue familiendiagnostische Instrumente an und vergleicht die Ergebnisse mit denen einer Kontrollgruppe sogenannter Normalfamilien. Ziel des Buches ist es, auf der Grundlage wissenschaftlich gesicherter Aussagen zu einem differenzierten Verständnis von Familien mit geistig behinderten Kindern beizutragen. Dem Wissenschaftler und Praktiker der Behindertenarbeit wird ein Modell über die Familienstruktur von Familien mit behinderten Kindern in die Hand gegeben, das er in Forschung und Praxis anwenden und validieren kann. System Familie und Geistige Behinderung, zwei aktuelle und vielbehandelte Themen, werden so in einer wissenschaftlichen Studie miteinander verknüpft.
Front Matter....Pages I-XI
Einleitung....Pages 1-2
Theoretische Positionen und Wissensstand aus der Literatur....Pages 3-31
Familiendiagnostik....Pages 32-44
Planung und Durchführung der eigenen Untersuchung....Pages 45-58
Ergebnisse der eigenen Untersuchung....Pages 59-88
Interpretationen und Schlußfolgerungen....Pages 89-99
Zusammenfassung....Pages 100-104
Back Matter....Pages 105-111