ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Sufism in Ottoman Egypt: Circulation, Renewal and Authority in the Seventeenth and Eighteenth Centuries

دانلود کتاب تصوف در مصر عثمانی: گردش، تجدید و اقتدار در قرن هفدهم و هجدهم

Sufism in Ottoman Egypt: Circulation, Renewal and Authority in the Seventeenth and Eighteenth Centuries

مشخصات کتاب

Sufism in Ottoman Egypt: Circulation, Renewal and Authority in the Seventeenth and Eighteenth Centuries

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Routledge Sufi Series 
ISBN (شابک) : 9780367135898, 9780429027352 
ناشر: Routledge 
سال نشر: 2019 
تعداد صفحات: 180 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Sufism in Ottoman Egypt: Circulation, Renewal and Authority in the Seventeenth and Eighteenth Centuries به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تصوف در مصر عثمانی: گردش، تجدید و اقتدار در قرن هفدهم و هجدهم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تصوف در مصر عثمانی: گردش، تجدید و اقتدار در قرن هفدهم و هجدهم

این کتاب به تجزیه و تحلیل تحولات تصوف در مصر عثمانی در طول قرون هفدهم و هجدهم می پردازد. با بررسی پس‌زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی-اقتصادی و سیاسی که تصوف در برابر آن شهرت یافت، به تأثیر آن در نهادهای تعلیم دینی و تقوای مردمی می‌نگرد. این مطالعه به دنبال گسترش فضای مشاهده شده تصوف در مصر عثمانی با قرار دادن آن در چارچوب امپراتوری و بین المللی آن است و از یک سو ویژگی های تصوف مصر را برجسته می کند و از سوی دیگر پیوندهایی را که با سنت های معنوی دیگری که بر آن تأثیر می گذارد حفظ کرده است. این کتاب با بررسی عرفان به عنوان یک پدیده جهانی، با در نظر گرفتن ابعاد مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن، به آموزش تعداد روزافزون مشتاقان راه صوفی و ​​نیز به نقش اجتماعی و سیاسی صوفی پرداخته است. استادان در دوره ای از تحولات سیاسی مداوم و اغلب خشونت آمیز. در نهایت استدلال می‌کند که مصر از قرون وسطی شروع به جذب دانشمندان خارجی به داخل و انتقال افکار به بیرون می‌کرد، اما این مبادلات در طول قرن‌های هفدهم و هجدهم در نتیجه بافت امپراتوری جدیدی که کشور و مردم آن در آن قرار گرفتند، تشدید شد. از این رو، این کتاب نشان می دهد که مفهوم «نئوسفیسم» را باید کنار گذاشت و دوره عثمانی به هیچ وجه زمان افول فرهنگ دینی یا آغاز یک اسلام هنجاری و بنیادگرا نبود. تصوف در مصر عثمانی کمک ارزشمندی به رویکرد تاریخ نگاری جدید به آن دوره می کند و غایت شناسی رایج را به چالش می کشد. به این ترتیب، برای دانشجویان و دانش پژوهان اسلام، تصوف و تاریخ دینی و همچنین تاریخ خاورمیانه به طور کلی مفید خواهد بود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book analyses the development of Sufism in Ottoman Egypt, during the seventeenth and eighteenth centuries. Examining the cultural, socio-economic and political backdrop against which Sufism gained prominence, it looks at its influence in both the institutions for religious learning and popular piety. The study seeks to broaden the observed space of Sufism in Ottoman Egypt by placing it within its imperial and international context, highlighting on one hand the specificities of Egyptian Sufism, and on the other the links that it maintained with other spiritual traditions that influenced it. Studying Sufism as a global phenomenon, taking into account its religious, cultural, social and political dimensions, this book also focuses on the education of the increasing number of aspirants on the Sufi path, as well as on the social and political role of the Sufi masters in a period of constant and often violent political upheaval. It ultimately argues that, starting in medieval times, Egypt was simultaneously attracting foreign scholars inward and transmitting ideas outward, but these exchanges intensified during the seventeenth and eighteenth centuries as a result of the new imperial context in which the country and its people found themselves. Hence, this book demonstrates that the concept of 'neosufism' should be dispensed with and that the Ottoman period in no way constituted a time of decline for religious culture, or the beginning of a normative and fundamentalist Islam. Sufism in Ottoman Egypt provides a valuable contribution to the new historiographical approach to the period, challenging the prevailing teleology. As such, it will prove useful to students and scholars of Islam, Sufism and religious history, as well as Middle Eastern history more generally.



فهرست مطالب

Cover
Half Title
Series
Title
Copyright
Contents
List of illustrations
A note on transliteration
Introduction
1 Circulation and networks: the role of Cairo and al-Azhar
2 Education: how to guide disciples?
3 The Muhammadan path (tarīqa Muhammadiyya) and Sufi renewal
4 Prophetic heritage, authority and the intercession of saints
Conclusion
Bibliography
Index




نظرات کاربران