دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2. Aufl. 2018
نویسندگان: Günter Dux
سری: Gesammelte Schriften Ser
ISBN (شابک) : 9783658173760, 3658173777
ناشر: Springer VS , Vieweg
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 269
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Strukturwandel der Legitimation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تغییر ساختاری در مشروعیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در نظریه حقوقی، مسئله مشروعیت نظم اجتماعی، و به ویژه قانون، پابرجاست. دوکس در جستوجوی هدف خود با این عقیده غالب در تئوری حقوقی و اجتماعی مواجه میشود که هر شکلی از مشروعیت باید به یک مطلق مقید باشد. دوکس در برابر این تثبیت فلسفی بر مدلهای متافیزیک موضع میگیرد.
دوکس در یک پیشنویس توسعهای-منطقی در مقیاس بزرگ تلاش میکند منشأ منطق مطلقگرا و ساختارشکنی آن را در تاریخ توضیح دهد. بر اساس استدلال او، تاریخ از آن سبقت گرفته و ایدئولوژیک شده است.
به گفته دوکس، نمی توان از میل به مشروعیت بخشیدن به نظم اجتماعی چشم پوشی کرد. داکس بر این باور است که باید مشروعیت را بر پایه عدالت استوار کرد. او عدالت را به این صورت درک می کند که همه افراد جامعه این فرصت را پیدا می کنند تا به خواسته های معنادار زندگی مدرن پاسخ دهند.In der Rechtstheorie hält sich beharrlich die Frage nach der Legitimation der gesellschaftlichen Ordnung, nach der Legitimation des Rechts insbesondere. Auf der Suche nach ihrer Bestimmung sieht sich Dux mit der immer noch vorherrschenden Überzeugung in der Rechts- und Sozialtheorie konfrontiert, jede Form der Legitimation müsse einem Absoluten verpflichtet sein. Gegen diese philosophische Fixierung an Denkmodelle der Metaphysik macht Dux Front.
In einem groß angelegten entwicklungslogischen Entwurf ist Dux bemüht, die Herkunft der absolutistischen Logik und deren Dekonstruktion in der Geschichte darzulegen. Sie ist, so sein Argument, von der Geschichte überholt und ideologisch geworden.
Preisgegeben werden kann, so Dux, das Verlangen, die Sozialordnung zu legitimieren, nicht. Dux erachtet es für geboten, die Legitimation auf Gerechtigkeit zu gründen. Als Gerechtigkeit versteht er, dass jeder in der Gesellschaft die Möglichkeit findet, den Sinnanforderungen an die Lebensführung in der Moderne nachzukommen.Front Matter ....Pages I-X
Logik und Legitimation. Das Problem (Günter Dux)....Pages 1-34
Die Herkunft des Schemas vom Ursprung (Günter Dux)....Pages 35-49
Strukturwandel der interpretativen Matrix (Günter Dux)....Pages 51-89
Die Wende zur Neuzeit (Günter Dux)....Pages 91-106
Selbstbehauptung und Widerspruch. Das Ende der Metaphysik (Günter Dux)....Pages 107-138
Glauben – Werten – Wissen. Die Rechtslehre Max Webers (Günter Dux)....Pages 139-177
Die ontologische Begründung des Rechts (Günter Dux)....Pages 179-204
Zusammenfassung. Das Postulat der Gleichheit (Günter Dux)....Pages 205-217
Back Matter ....Pages 219-267