دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 3
نویسندگان: Bertram. Georg W.
سری:
ISBN (شابک) : 9783960601197, 9783885066811
ناشر: Junius Verlag
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: 0
زبان: German
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 537 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Sprachphilosophie zur Einführung (German Edition) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب درآمدی بر فلسفه زبان (نسخه آلمانی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فلسفه زبان تا قرن بیستم به عنوان یک رشته مستقل از فلسفه تأسیس نشد و بلافاصله پیشرفت کرد تا به یکی از رشته های اساسی آن تبدیل شود. با این حال، ریشه های آن در دوران باستان نهفته است و از آن زمان تاکنون فلسفه های متعددی به موضوع زبان پرداخته اند. این مقدمه بر تفکر زبانشناختی قرن بیستم - فرگه، ویتگنشتاین، آستین، هایدگر، دیویدسون، براندوم و دریدا- تمرکز دارد و این مواضع را با یکدیگر و با پیشآمدههای تاریخیشان افلاطون، ارسطو، لاک و هردر به گفتگو میآورد. بحث به طور مداوم به سمت سؤالات اساسی فلسفه زبان سوق داده شده است، به طوری که این جلد مروری منظم از سنت ها و موقعیت های مهم این رشته ارائه می دهد.
Sprachphilosophie wurde erst im 20. Jahrhundert als eigenständige Disziplin der Philosophie begründet und avancierte sofort zu einer ihrer Fundamentaldisziplinen. Ihre Wurzeln liegen aber in der Antike, und seitdem haben sich zahlreiche Philosophien mit dem Thema der Sprache auseinandergesetzt. Diese Einführung legt den Schwerpunkt auf das Sprachdenken des 20. Jahrhunderts – Frege, Wittgenstein, Austin, Heidegger, Davidson, Brandom und Derrida – und bringt diese Positionen sowohl miteinander wie mit den historischen Vorläufern Platon, Aristoteles, Locke und Herder ins Gespräch. Die Diskussion ist dabei durchweg an den grundlegenden Fragen der Sprachphilosophie orientiert, sodass der Band einen systematischen Überblick über die wichtigen Traditionen und Positionen der Disziplin liefert.