دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Alexia Bloch
سری:
ISBN (شابک) : 1501713140, 9781501713149
ناشر: Cornell University Press
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 273
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Sex, Love, and Migration: Postsocialism, Modernity, and Intimacy from Istanbul to the Arctic به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رابطه جنسی، عشق و مهاجرت: پساسوسیالیسم، مدرنیته و صمیمیت از استانبول تا قطب شمال نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سکس، عشق و مهاجرت فراتر از یک روایت رایج از استثمار زنان به عنوان ویژگی مهاجرت در اوایل قرن بیست و یکم است، داستانی که زنان جوانی از کشورهای فقیر را نشان میدهد که از مرزها عبور میکنند تا با دستمزد کم و اغلب صمیمی کار کنند. الکسیا بلوخ استدلال می کند که تحرک زنان نه تنها با خطرات مشخص می شود، بلکه با دگرگونی فردی و اجتماعی نیز مشخص می شود زیرا مهاجرت اساساً جهان عاطفی و آرزوهای زنان را تغییر می دهد. بلوخ مستند می کند که چگونه زنان از اوایل دهه 1990 از مرزهای بین اتحاد جماهیر شوروی سابق و ترکیه عبور کرده اند، آنها اشکال جدیدی از صمیمیت را در خانواده های خود در مولداوی، اوکراین، بلاروس و روسیه و همچنین در استانبول، جایی که اغلب در آنجا کار می کنند، ایجاد کرده اند. برای سالهای متوالی سکس، عشق و مهاجرت، زندگی زنان مهاجر پس از شوروی را که در سه حوزه مجزا به کار گرفته شده اند، موضوع خود می داند: کار جنسی، تجارت پوشاک، و کار خانگی. بلوخ ما را به چالش می کشد تا تصاویر زنان در حال حرکت را از فرضیات ساده در مورد خطر، قربانی شدن و قاچاق جدا کنیم. او توجه ما را به آرزوها و زندگی زنانی معطوف میکند که علیرغم موانع بیشمار، بین مراکز سرمایهداری جهانی و جوامع خانگی خود حرکت میکنند.