دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: الکترونیک: رادیو ویرایش: نویسندگان: J. Kowalski سری: ناشر: سال نشر: 1956 تعداد صفحات: 42 زبان: Polish فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 17 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Robimy sami radioodbiorniki به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رادیوها را خودمان می سازیم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به شما کمک می کند تا اصول پخش رادیویی را بیاموزید و در عین حال ساخت گیرنده های رادیویی ساده را به تنهایی آسان کنید. بر اساس قسمت اول، شما یک آشکارساز کریستال خواهید ساخت. هر کسی حتی بدون کمک یک متخصص می تواند این کار را انجام دهد، به شرطی که دانش اولیه در زمینه مهندسی برق داشته باشد، به شرطی که بداند اهم، ولت و غیره چیست. قسمت دوم (فصل سوم و IV) نکاتی را برای ساخت یک گیرنده باتری دو لامپ، برق یا کروز ارائه می دهد. درک عملکرد یک لوله رادیویی و ساخت یک دستگاه نسبتاً پیچیده نیاز به آمادگی بیشتری دارد. بنابراین، تنها کسانی که با مهندسی برق آشنا هستند و قبلاً «کریستال» ساخته اند از این قسمت بهره مند می شوند. بهترین کار این است که یک گیرنده رادیویی را در یک تیم، در یک کارگاه فنی، در مرکز اجتماعی، خانه پیشاهنگی یا در یک مدرسه و با راهنمایی یک مربی خوب - یک تکنسین رادیو، بسازید.
Książka ta ma wam pomóc w poznaniu podstaw radiofonii, a jednocześnie ułatwić zbudowanie własnymi siłami prostych radioodbiorników. Na podstawie części pierwszej będziecie robili detektor kryształkowy. Może się tego podjąć każdy, nawet bez pomocy specjalisty, byle miał pewne podstawowe wiadomości z zakresu elektrotechniki, byle wiedział, co to jest om, wolt itp. Natomiast część druga (rozdział III i IV) daje wskazówki do budowy odbiornika dwulampowego bateryjnego, sieciowego stałego lub wycieczkowego. Zrozumienie działania lampy radiowej i zrobienie dość skomplikowanego aparatu wymaga już większego przygotowania. Dlatego z tej części skorzystają tylko ci, którzy znają nieźle elektrotechniką i konstruowali już "kryształki". Najlepiej jest budować radioodbiornik zespołowo, w pracowni technicznej, przy Domu Kultury, Domu Harcerza lub przy szkole, i to pod kierunkiem dobrego instruktora - radiotechnika.