دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Karin Schärer (auth.)
سری: Schriftenreihe der Kalaidos Fachhochschule Schweiz
ISBN (شابک) : 9783658119737, 9783658119744
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 121
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ثروت منابع به عنوان یک نفرین یا یک نعمت: برخورد با مواد خام و پیامدهای ثروت منابع در بوتسوانا و کنگو: سیاست اقتصادی، مالیه عمومی، بازارهای نوظهور/جهانی شدن
در صورت تبدیل فایل کتاب Ressourcenreichtum als Fluch oder Segen: Umgang mit Rohstoffen und Folgen des Ressourcenreichtums in Botswana und Kongo به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ثروت منابع به عنوان یک نفرین یا یک نعمت: برخورد با مواد خام و پیامدهای ثروت منابع در بوتسوانا و کنگو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کارین شرر این سوال را بررسی میکند که چرا کشورهایی وجود دارند که با وجود ثروت فراوان در منابع، در وضعیت اقتصادی متروکی هستند. تجزیه و تحلیل جمهوری دموکراتیک کنگو و بوتسوانا توضیح می دهد که چرا این کشورهای غنی از منابع از نظر اقتصادی بسیار متفاوت در حال توسعه هستند و کدام عوامل کلان اقتصادی و سیاسی می تواند منجر به تخصیص نادرست درآمدهای منابع شود. نویسنده با استفاده از یک مطالعه کیفی نشان می دهد که علاوه بر سیاست و اقتصاد، فرهنگ و جغرافیای یک کشور و همچنین نفوذ نیروهای خارجی مانند کشورهای همسایه یا شرکت های بین المللی نقش مهمی در رسیدگی به مواد اولیه و اقتصادی دارد. توسعه.
Karin Schärer geht der Frage nach, weshalb es Länder gibt, die trotz großen Reichtums an Ressourcen wirtschaftlich in einem desolaten Zustand sind. Eine Analyse der Demokratischen Republik Kongo und Botswana erklärt, weshalb sich diese rohstoffreichen Länder volkswirtschaftlich so unterschiedlich entwickeln und welche makroökonomischen und politischen Faktoren zu einer Fehlallokation der Ressourcenerlöse führen können. Anhand einer qualitativen Untersuchung zeigt die Autorin, dass neben Politik und Wirtschaft auch Kultur und Geografie eines Landes sowie der Einfluss externer Kräfte wie Nachbarländer oder internationale Unternehmen eine wichtige Rolle für den Umgang mit Rohstoffen und die wirtschaftliche Entwicklung spielen.
Front Matter....Pages I-XVI
Einleitung....Pages 1-6
Theoretischer Hintergrund....Pages 7-54
Methodologie....Pages 55-65
Auswertung....Pages 66-92
Fazit und Ausblick....Pages 93-97
Back Matter....Pages 98-104