دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Alex Dressler
سری:
ISBN (شابک) : 9781107105966, 1107513847
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 322
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Personification and the Feminine in Roman Philosophy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شخصیت پردازی و امر زنانه در فلسفه رومی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در حالی که به نظر می رسد آرمان مرکزی فلسفه روم که توسط لوکرتیوس، سیسرو و سنکا به عنوان ارزش های مردانه خودکفایی و سلطه مطرح شده است، این کتاب با توجه دقیق به استعاره و چهره ها استدلال می کند که رومی ها نیز به عنوان اجزای سازنده انسان به رسمیت شناخته شده اند. تجربه، آنچه برای آنها مفاهیم زنانه مانند تجسم، آسیب پذیری و وابستگی بود. شناخت رومی از این بخش خصوصی «مونث» از خود که به ویژه در تجسم اسمهای مونث از نظر دستوری مانند طبیعت و فلسفه «خود» بیان میشود، تضادی را با خود تصدیقشده و عمومیاش نشان میدهد و روایت فلسفی رایج از ظهور سوبژکتیویته را به چالش میکشد. و فردیت با مدرنیته. برای رویارویی با این چالش، الکس درسلر هم شرح نظری و هم مطالعات موردی را ارائه میکند، و گونهشناسی قوی از شخصیتپردازی و شخصیتشناسی را توسعه میدهد که برای موضوعات مختلفی فراتر از کلاسیکها، از جمله بلاغت، ادبیات تطبیقی، مطالعات جنسیتی، نظریه سیاسی و تاریخ ایدهها قابل استفاده خواهد بود. .
While the central ideal of Roman philosophy exemplified by Lucretius, Cicero and Seneca appears to be the masculine values of self-sufficiency and domination, this book argues, through close attention to metaphor and figures, that the Romans also recognized, as constitutive parts of human experience, what for them were feminine concepts such as embodiment, vulnerability and dependency. Expressed especially in the personification of grammatically feminine nouns such as Nature and Philosophy 'herself', the Roman's recognition of this private 'feminine' part of himself presents a contrast with his acknowledged, public self and challenges the common philosophical narrative of the emergence of subjectivity and individuality with modernity. To meet this challenge, Alex Dressler offers both theoretical exposition and case studies, developing robust typologies of personification and personhood that will be useable for a variety of subjects beyond classics, including rhetoric, comparative literature, gender studies, political theory and the history of ideas.
Love, literature, and philosophy --
The subjects of personification and personhood --
Mothers, sons, and metaphysics: others' agency and self-identity in the Roman stoic notion of a person --
Girl behind the woman: Cicero and Tullia, Lucretius and the life of the body-mind --
Embodied persons and bodies personified: the phenomenology of perspectives in Seneca, Ep. 121 --
Nature's property in on duties 1: the feminine communism of Cicero's radical aesthetics --
Repairing the text.