دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st
نویسندگان: Paulo Freire
سری:
ISBN (شابک) : 8577531635, 9788577531639
ناشر: Paz e Terra
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 101
زبان: Portuguese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 995 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آموزش خودمختاری: دانش لازم تمرین آموزشی: هنر و عکاسی، بیوگرافی و خاطرات، کسب و کار و پول، تقویم، کمیک و رمان های گرافیکی، کامپیوتر و فناوری، کتاب آشپزی، غذا و شراب، صنایع دستی، سرگرمی ها و خانه، آموزش و تدریس، مهندسی و حمل و نقل، همجنس گرایان و همجنس گرایان، سلامتی، و رژیم غذایی، تاریخ، طنز و سرگرمی، حقوق، ادبیات و داستان، معمایی، هیجان انگیز و تعلیق، والدین و روابط، سیاست و علوم اجتماعی، مرجع، دین و معنویت، عاشقانه، علم و ریاضی، علمی تخیلی و فانتزی، خود-هیل ,ورزش و فضای باز, تی
در صورت تبدیل فایل کتاب Pedagogia da Autonomia: Saberes Necessarios A Pratica Educativa به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آموزش خودمختاری: دانش لازم تمرین آموزشی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پائولو فریره در آموزش خودمختاری، از سال 1996، تاملی را در مورد رابطه بین مربیان و دانشآموزان ارائه میکند و پیشنهادهایی را برای شیوههای آموزشی ارائه میکند که توسط اخلاق جهانی هدایت میشود، که استقلال، ظرفیت انتقادی و درک فرهنگ و دانش تجربی را توسعه میدهد. یکدیگر. پائولو فریره با ایجاد پایههای اجرا و تحکیم این گفتوگوی سیاسی-آموزشی و ترکیب پرسشهای اساسی برای تربیت مربیان و یک عملکرد آموزشی-پیشرو، در این کتاب روابط و شرایط جدیدی را برای وظیفه آموزش ایجاد میکند.
Na Pedagogia da autonomia, de 1996, Paulo Freire nos apresenta uma reflexao sobre a relacao entre educadores e educandos e elabora propostas de praticas pedagogicas, orientadas por uma etica universal, que desenvolvem a autonomia, a capacidade critica e a valorizacao da cultura e conhecimentos empiricos de uns e outros. Criando os fundamentos para a implementacao e consolidacao desse dialogo politico-pedagogico e sintetizando questoes fundamentais para a formacao dos educadores e para uma pratica educativo-progressiva, Paulo Freire estabelece neste livro novas relacoes e condicoes para a tarefa da educacao.