دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Martin Grothe (auth.)
سری: Unternehmensführung & Controlling
ISBN (شابک) : 9783824464364, 9783322977380
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1997
تعداد صفحات: 445
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نظم به عنوان یک پدیده تجاری: اهمیت هماهنگی و پیچیدگی: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Ordnung als betriebswirtschaftliches Phänomen: Die Bedeutung von Koordination und Komplexität به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نظم به عنوان یک پدیده تجاری: اهمیت هماهنگی و پیچیدگی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ساختار پیچیدگی اغلب برای زیربنای مفاهیم تجاری استفاده می شود. با این حال، این سوال که چرا و چگونه می توان ساختارهای نظم دائمی و اقدامات هدفمند را تحت این شرایط به دست آورد، تا حد زیادی بی پاسخ است. مارتین گروت یک نظریه کلی نظم را از یافته های رشته های مختلف در مورد تجزیه و تحلیل سیستم های پیچیده توسعه می دهد. بر این اساس، نویسنده ارتباطی بین تشکیل نظم عملیاتی و فرآیندهای یادگیری سازمانی برقرار می کند. به این ترتیب می توان عملکرد ساختارهای نظم (خود به خود و برنامه ریزی شده) را با پتانسیل و محدودیت های آنها نشان داد. نتیجه کمک به توسعه بیشتر نظریه رهبری است.
Zur Fundierung betriebswirtschaftlicher Konzepte wird häufig das Konstrukt Komplexität herangezogen. Die Frage aber, weshalb und wie unter dieser Bedingung beständige Ordnungsstrukturen und zielgerichete Handlungen erreichbar sind, ist weitgehend ungeklärt. Martin Grothe entwickelt aus Erkenntnisbeiträgen verschiedener Disziplinen zur Analyse komplexer Systeme eine allgemeine Theorie der Ordnung. Auf dieser Basis stellt der Autor eine Verbindung zwischen betrieblicher Ordnungsbildung und organisationalen Lernprozessen her. Dadurch kann die Funktion von (spontanen und geplanten) Ordnungsstrukturen mit ihren Potentialen und Grenzen aufgezeigt werden. Es ergibt sich ein Beitrag zur Weiterentwicklung der Führungstheorie.
Front Matter....Pages I-XXI
Einführung....Pages 1-28
Aspekte spezieller Ordnungen und Ordnungsentwicklungen....Pages 29-122
Funktion und Entstehung von Ordnung in allgemeinen Systemen....Pages 123-227
Ordnung durch funktionale Strukturen in Unternehmen....Pages 228-368
Phänomenologie funktionaler Ordnung: Schlußbemerkungen....Pages 369-382
Back Matter....Pages 383-430