دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Alejandro Cerletti
سری:
ناشر: Autêntica Editora
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 50
زبان: Portuguese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 25 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب O ensino de filosofia como problema filosófico به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آموزش فلسفه به عنوان یک مسئله فلسفی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مسئله تدریس فلسفه به طور کلی به توسعه راهبردهای آموزشی که سعی در تسهیل فعالیت تدریس دارند تقلیل یافت. در این کتاب، ما پیشنهاد میکنیم که از لحظهای قبل شروع کنیم و به این فکر کنیم که منظور از «تدریس فلسفه» چیست و چگونه میتوان چیزی را که شخصیتپردازی قبلاً یک مشکل است، منتقل کرد. نشان داده شده است که برای انجام وظیفه آموزش فلسفه باید یک سلسله تصمیمات فلسفی اتخاذ کرد و سپس راحت ترین منابع را برای امکان پذیر ساختن و معنادار ساختن این کار شرح داد. این پیشنهاد به استادان نقش محوری می دهد و آنها را به چالش می کشد، نه به عنوان مجریان نهایی دستور العمل های عمومی ارائه شده توسط متخصصان، بلکه به عنوان فیلسوفانی که بسته به زمینه و شرایطی که باید در آن تدریس کنند، آموزش های خود را بازسازی می کنند.
A questão do ensino de filosofia foi, de maneira geral, reduzida ao desenvolvimento de estratégias didáticas que tentam facilitar a atividade docente. Neste livro, nos propomos a começar por um momento prévio e refletir sobre o que se entende por “ensinar filosofia” e como se poderia transmitir aquilo cuja caracterização é já um problema. Mostra-se que para levar adiante a tarefa de ensinar filosofia deve-se adotar uma série de decisões filosóficas e, em seguida, elaborar os recursos mais convenientes para tornar essa tarefa possível e significativa. Esta proposta outorga aos professores e professoras um protagonismo central e os interpela, não como eventuais executores de receitas genéricas oferecidas por especialistas, mas como filósofos que recriam sua própria didática em função do contexto e das condições em que devem ensinar.