ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mensch — Maschine — Megabyte: Technik in der Alltagskultur. Eine sozialwissenschaftliche Hinführung

دانلود کتاب انسان - ماشین - مگابایت: فناوری در فرهنگ روزمره مقدمه ای از علوم اجتماعی

Mensch — Maschine — Megabyte: Technik in der Alltagskultur. Eine sozialwissenschaftliche Hinführung

مشخصات کتاب

Mensch — Maschine — Megabyte: Technik in der Alltagskultur. Eine sozialwissenschaftliche Hinführung

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783810032041, 9783322932716 
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 240 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب انسان - ماشین - مگابایت: فناوری در فرهنگ روزمره مقدمه ای از علوم اجتماعی: علوم اجتماعی، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 20


در صورت تبدیل فایل کتاب Mensch — Maschine — Megabyte: Technik in der Alltagskultur. Eine sozialwissenschaftliche Hinführung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب انسان - ماشین - مگابایت: فناوری در فرهنگ روزمره مقدمه ای از علوم اجتماعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب انسان - ماشین - مگابایت: فناوری در فرهنگ روزمره مقدمه ای از علوم اجتماعی



تکنولوژی با ما چه می کند؟ چه چیزی باید یاد گرفت؟ از پرداختن به فناوری رایانه یا ماشین چه چیزی به دست می آید؟ این کتاب نشان می دهد: جوامع با نحوه تشکیل و تغییر آنها مشخص می شوند. امروزه تکنولوژی شرایط اجتماعی و زندگی روزمره را به طرق مختلف شکل می دهد. این به معنای بزرگ شدن و زندگی در دنیایی است که در آن محصولات فنی همه جا حاضر هستند. نویسنده بین فن‌آوری کلاسیک و عملکرد محور و فناوری‌های روزمره که در ساختار خود پایان باز هستند، تفاوت قائل می‌شود و کاربران محتوا و استفاده مورد نظر را خودشان تعیین می‌کنند. تمرکز بر هدفی نیست که یک دستگاه برای آن ساخته شده است، بلکه روی تأثیری است که می توان با آن به دست آورد. این امر باعث افزایش تقاضا برای کاربران می شود که باید خود زمینه استفاده از فناوری را ایجاد کنند. کتاب این را با استفاده از مثالی از نحوه استفاده از فناوری در زندگی روزمره جوانان نشان می دهد. در نهایت، این در مورد تغییر پارادایم از آموزش فناوری منظم و نهادینه به جامعه‌پذیری فناوری باز، غیررسمی و مرتبط با موقعیت است. نویسنده نتیجه می گیرد: اگر فناوری همه جا حاضر است و عمدتاً در ساختار زندگی روزمره مورد توجه قرار نمی گیرد، باید دوباره به ویژگی های فناوری که جامعه را شکل می دهد نگاه کرد و نسبت به اینکه چگونه زندگی ما توسط مصنوعات فنی فرا می رسد حساس شد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Was macht Technik mit uns? Was muss gelernt werden? Was folgt aus dem Umgang mit Computer- bzw. Maschinentechnik? Das Buch zeigt: Gesellschaften werden darüber, wie sie sich konstituieren und verändern, charakterisiert. Heute gestaltet Technik in vielfacher Weise soziale Verhältnisse und den Alltag. Es wird analysiert, was es bedeutet, in einer Welt aufzuwachsen und zu leben, in der technische Produkte allgegenwärtig sind. Der Autor unterscheidet klassische, funktionsorientierte Technik und alltagsnahe Technologien, die in ihrer Struktur ergebnisoffen sind, wobei die Anwender Inhalt und Verwendungszweck selbst bestimmen. Nicht der Zweck für den ein Apparat gebaut ist, steht im Mittelpunkt sondern der Effekt, der damit erzielt werden kann. Damit steigen die Anforderungen an die Benutzer, die die Verwendungskontexte der Technik selbst herstellen müssen. Dies zeigt das Buch am Beispiel des Technikumgangs im Jugendalltag. Letztlich geht es um den Paradigmenwechsel von der geordneten institutionalisierten Technikerziehung zur offen angelegten, informellen und situationsbezogenen Techniksozialisation. Der Autor folgert: Wenn Technik allgegenwärtig und weitestgehend unbemerkt den Alltag strukturiert, muss es darum gehen, die die Gesellschaft formenden Eigenschaften von Technik wieder in den Blick zu nehmen und sensibel dafür zu werden, wie unser Leben von technischen Artefakten durchwirkt ist.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages 1-8
Warum sich Soziologie mit Technik beschäftigt....Pages 9-28
Technik — Deutungen ihrer Entwicklung....Pages 29-97
Jugend in der modernen und technisierten Gesellschaft....Pages 99-164
Strukturierung und Entstrukturierung — Informalisierung und Kontextualisierung....Pages 165-190
Technik — Gestaltung der Bezugssysteme....Pages 191-214
Back Matter....Pages 215-244




نظرات کاربران