دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Eva Aldea
سری: Continuum Literary Studies
ISBN (شابک) : 1441109986, 1441102965
ناشر: Continuum
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 207
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 833 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Magical Realism and Deleuze: The Indiscernibility of Difference in Postcolonial Literature به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رئالیسم جادویی و دلوز: تشخیص ناپذیری تفاوت در ادبیات پسااستعماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از زمان موفقیت رمان صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز در سال 1967 و «رونق» ادبیات آمریکای لاتین در اواخر دهه شصت و هفتاد، رئالیسم جادویی پیروان ثابتی داشته است، تأثیری بینالمللی داشته و به عنوان یک ژانر ادبی تثبیت شده است. با این حال، تعریف آن مبهم باقی مانده است. این مطالعه از طریق فلسفه ژیل دلوز، رئالیسم جادویی را مورد بازنگری قرار میدهد و استدلالی برای استفاده از خوانشهای دلوزی از ادبیات به طور کلی ارائه میکند، در حالی که به پیامدهای یک رویکرد جدید برای مطالعات رایج پسااستعماری به طور خاص میپردازد. با استفاده از صد سال تنهایی به عنوان مدل، ایوا آلدیا رویکرد دلوزی را به آثار مهم آنگلوفون رشدی، اوکری، موریسون و گوش در پیش میگیرد. او نشان میدهد که چگونه قدرت رئالیسم جادویی، آنطور که معمولاً گفته میشود، در براندازی واقعیت و امر جادویی نیست، بلکه در این است که به این دو اجازه میدهد کاملاً متفاوت و در عین حال غیرقابل تشخیص باقی بمانند و خوانشهای موجود از این ژانر را به چالش میکشند.