ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Lines of Flight: Discursive Time and Countercultural Desire in the Work of Thomas Pynchon (Post-Contemporary Interventions)

دانلود کتاب خطوط پرواز: زمان گفتمانی و میل ضدفرهنگی در آثار توماس پینچون (مداخلات پسا معاصر)

مشخصات کتاب

Lines of Flight: Discursive Time and Countercultural Desire in the Work of Thomas Pynchon (Post-Contemporary Interventions)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0822329794, 9780822329794 
ناشر: Duke University Press Books 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 304
[303] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Lines of Flight: Discursive Time and Countercultural Desire in the Work of Thomas Pynchon (Post-Contemporary Interventions) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خطوط پرواز: زمان گفتمانی و میل ضدفرهنگی در آثار توماس پینچون (مداخلات پسا معاصر) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خطوط پرواز: زمان گفتمانی و میل ضدفرهنگی در آثار توماس پینچون (مداخلات پسا معاصر)

از نظر توماس پینچون، ویژگی‌های بارز سرمایه‌داری متاخر - ظهور مجتمع نظامی-صنعتی، مصرف‌گرایی، بوروکراتیزاسیون و تخصص در محیط کار، استانداردسازی در تمام سطوح زندگی اجتماعی، و نفوذ فزاینده رسانه‌های جمعی- همگی به دگرگونی در نحوه تجربه انسان از زمان و مدت اشاره می کند. استفان ماتسیچ با تمرکز بر رمان‌های پینچون به‌عنوان مصنوعات معرف دوره پس از جنگ، این دگرگونی زمانی را نه تنها در رابطه با آثار پینچون، بلکه با زمینه‌های ادبی، فرهنگی و نظری آن، تحلیل می‌کند.
متسیش نوع جدیدی از زمان را تئوری می‌کند - جابه‌جایی ذهنی. - دراماتیزه شده در طنز، طنز، و مسخره ای که در اثر پینچون به کار گرفته شده است. به ویژه، او علاقه مند است نشان دهد که این حس زمان چگونه با فرهنگ ضد فرهنگ دهه 1960 و 1970 ارتباط دارد. ماتسیچ با بررسی این حرکت به عنوان نمونه ای از فرار یا گریز و افشای باورهای پشت آن، استدلال می کند که رد فرهنگ مسلط توسط ضدفرهنگ در نهایت تبدیل به عملی برای لغو خود شد، شورشی که در آن ضدفرهنگ خود را با همان نظمی که در آن تعریف می کرد. به دنبال فرار بود او به شباهت‌هایی در تلاش‌های پینچون برای نمایش و اجرای تجربه‌ای مشابه از زمان در دوبرابر کردن، متقاطع شدن و پاک کردن نوشته‌هایش اشاره می‌کند. ماتسیچ نظریه ای از تولید فرهنگی ارائه می دهد که بر ضرورت اخلاقی درک استعداد خود نسبت به اشکال گفتمانی عزم متمرکز است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران