دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jaron Lanier
سری:
ISBN (شابک) : 9788865763650
ناشر: Il Saggiatore
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب La dignità ai tempi di Internet: per un'economia digitale equa به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب وقار در عصر اینترنت: برای یک اقتصاد دیجیتالی منصفانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
انقلاب دیجیتال بیش از آنکه ایجاد کند، مشاغل را از بین می برد. ما خوشحالیم که همه چیز در وب \"رایگان\" و \"باز\" است، یا در شرف تبدیل شدن به آن است، اما در این میان اقتصاد اطلاعاتی قدرت و ثروت بیشتری را در دستان معدودی متمرکز می کند. همانطور که ما فضیلتهای دموکراتیک اینترنت را جشن میگیریم، آینده را به غولهایی میسپاریم که سرورهای مرکزی را کنترل میکنند و از دادههایی که آنها از مشاهده زندگی ما بهدست میآورند، سود زیادی میبرند. آنها سرورهای Sirena هستند که ما را با فریب «رایگان» مسحور می کنند، ما را در یک رکود اقتصادی همیشگی، با بحران های مالی مکرر و نابرابری های جدی فزاینده زندانی می کنند. چگونه ممکن است که نوآوری های خارق العاده دهه های اخیر چنین سیستم الیگارشی و غیرانسانی را به وجود آورده باشد؟ Jaron Lanier با ترکیب نگاه فنآور با حساسیت اجتماعی حاد نشان میدهد که چگونه و چرا فناوریهای شبکه پویایی قدرت اقتصادی را تغییر میدهند. و با نمونه هایی از قدرت تداعی کننده خیره کننده، او به ما هشدار می دهد: وقتی پرینترهای سه بعدی، پرستاران روباتیک و وسایل نقلیه خود هدایت شونده به دست بیاورند، بیکاری در صنعت، مراقبت های بهداشتی و حمل و نقل نیز گسترش می یابد! با این حال، یک راه واقعی برای خروج وجود دارد. اگر این درست است که اطلاعات ارزش آفرینی می کند و سرورهای Sirena را غنی می کند، باید سیستمی را در نظر گرفت که در آن افراد برای اطلاعاتی که تولید می کنند و هر روز به اشتراک می گذارند، پول دریافت می کنند. این مدینه فاضله نیست، بلکه راهی است بر اساس بازیابی یک ویژگی که قبلاً در شبکه های اول وجود داشت: دوسویه بودن اتصالات. این به ما بستگی دارد که برای یک انقلاب دیجیتال تصمیم بگیریم که با به رسمیت شناختن کرامت مردم، رفاه به همان اندازه گسترده ایجاد کند.
La rivoluzione digitale distrugge più posti di lavoro di quanti ne crei. Ci rallegriamo di scoprire che sul Web tutto è «gratis» e «open», o sta per diventarlo, ma nel frattempo l’economia dell’informazione concentra sempre più potere e ricchezza nelle mani di pochi. Mentre celebriamo le virtù democratiche di Internet, consegniamo il futuro ai colossi che controllano i server centrali e traggono immensi profitti dai dati che ricavano osservando le nostre vite. Sono i Server Sirena che, ammaliandoci con il richiamo del «free», ci imprigionano in una stagnazione economica perenne, con ricorrenti crisi finanziarie e disuguaglianze sempre più gravi. Com’è possibile che le straordinarie innovazioni degli ultimi decenni abbiano generato un sistema così oligarchico e disumanizzante? Unendo lo sguardo del tecnologo a un’acuta sensibilità sociale, Jaron Lanier illustra come e perché le tecnologie di rete cambiano le dinamiche del potere economico. E con esempi di folgorante potenza evocativa ci avverte: quando prenderanno piede stampanti 3D, infermieri robotici e veicoli autoguidati, la disoccupazione dilagherà anche nell’industria, nella sanità e nei trasporti! Eppure, una via d’uscita realistica esiste. Se è vero che sono le informazioni a creare valore e arricchire i Server Sirena, bisogna concepire un sistema in cui gli individui siano retribuiti per le informazioni che producono e condividono ogni giorno. Non è utopia, è una via d’uscita fondata sul recupero di una caratteristica già presente nelle prime reti: la bidirezionalità dei collegamenti. Spetta a noi decidere per una rivoluzione digitale che crei prosperità equamente diffusa, riconoscendo dignità alle persone.