دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Sina Rauschenbach
سری: Frühe Neuzeit 164
ISBN (شابک) : 3110261405, 9783110261400
ناشر: Walter de Gruyter
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 353
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Judentum für Christen: Vermittlung und Selbstbehauptung Menasseh Ben Israels in den gelehrten Debatten des 17. Jahrhunderts به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب یهودیت برای مسیحیان: وساطت و ادعای خود مناسه بن اسرائیل در بحث های علمی قرن هفدهم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مناسه بن اسرائیل (1604-1657) یکی از مشهورترین خاخام های اوایل اروپای مدرن بود. او عمدتاً از طریق مذاکراتی که با اولیور کرامول در مورد بازگشت یهودیان به انگلستان انجام داد، شهرت یافت. اما مذاکرات انگلیس تنها آخرین گام در یک سری تلاشهای میانجیگری بود. تمام نوشته ها و فعالیت های مناسه با برنامه ارائه دانش درباره یهودیت به دانشمندان مسیحی و در نتیجه کمک به سفاردی ها برای به رسمیت شناختن و بهبود وضعیت سیاسی خود تعیین شد. با انجام این کار، مناسه یکی از اولین کسانی بود که به علاقه زیاد به هبرایکا در جهان مسیحی قرن هفدهم پاسخ داد. این کتاب دقیقاً بررسی می کند که مناسه چگونه پیش رفت و چگونه دانش خود را به گونه ای "ترجمه" کرد که برای خوانندگان مسیحی جالب باشد. در عین حال واکنش خوانندگان مناسه که به نوبه خود اطلاعات خاخام را "بازترجمه" کرده اند بررسی می شود و در پایان مناسه را یک محقق یهودی معرفی می کنند که با وجود همه موفقیت هایش شکست خورده است زیرا مسیرش بین میانجیگری و ابراز وجود تنها توسط معاصران کمی قابل درک بود.