دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Danis Garaev
سری: Imperial Transformations – Russian, Soviet and Post-Soviet History
ISBN (شابک) : 2022010397, 9781032288451
ناشر: Routledge
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 224
[225]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Jihadism in the Russian-Speaking World: The Genealogy of a Post-Soviet Phenomenon به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جهادگرایی در جهان روسی زبان: تبارشناسی یک پدیده پس از شوروی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب ادعا میکند که گفتمانهای جهادی در قفقاز شمالی روسیه، و شاخههای آنها در سایر بخشهای فدراسیون روسیه، فقط بازتاب ایدئولوژیهای جهادی نیست که از خارج آمدهاند، بلکه جهادیسم پس از شوروی پدیدهای است که به بهترین نحو درک شود. محیط فرهنگی گسترده تری که در آن ظهور کرد، محیطی که قفقاز شمالی، کل روسیه و فراتر از آن را در بر می گیرد. این بررسی میکند که چگونه جهادگرایی پس از شوروی نیز بخشی از فرآیندهای جهانی است، در این مورد، جهادی جهانی، و بررسی میکند که چگونه جهادگرایی پس از شوروی اثری از بافت قبلی شوروی به ویژه از نظر نمادها، ابزارهای گفتمانی، چارچوبهای تفسیری، و استراتژیهای انتشار دارد. و بحث می کند که چگونه، از قضا، جهادگرایی روسی زبان یک ایده توسعه طلبانه برای متحد کردن تمام مناطق روسیه بر اساس یک اصل فراقومی است، اما ایده ای که در مسکو یا سنت پترزبورگ متولد نشده است. به طور کلی، این کتاب نشان می دهد که جهادگرایی روسی زبان یک ایدئولوژی کاملاً جدید است که با این وجود منشأ آن در میراث فکری و فرهنگی دوران شوروی و در روندهای گسترده تر جامعه و فرهنگ پس از شوروی است.
This book contends that the discourses of jihadism in Russia's North Caucasus, and their offshoots in other parts of the Russian Federation, are not just reflections of jihadi ideologies that came from abroad, rather that post-Soviet jihadism is a phenomenon best understood when placed in the broader cultural environment in which it emerged, an environment which comprises the North Caucasus, the whole of Russia, and beyond. It examines how post-Soviet jihadism is also part of global processes, in this case, global jihadism, explores how post-Soviet jihadism bears the imprint of the preceding Soviet context especially in terms of symbols, discursive tools, interpretational frameworks, and dissemination strategies, and discusses how, ironically, Russian-speaking jihadism is an expansionist idea for uniting all Russian regions on a supra-ethnic principle, but an idea that was not born in Moscow or St. Petersburg. Overall, the book demonstrates that Russian-speaking jihadism is a completely new ideology, which nevertheless has its origins in the intellectual and cultural heritage of the Soviet era and in the broader trends of post-Soviet society and culture.