دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: سیاست ویرایش: 1 نویسندگان: Daniel L. Byman سری: ISBN (شابک) : 0833029711, 9780833032447 ناشر: سال نشر: 2001 تعداد صفحات: 135 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 660 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Iran's Security Policy in the Post-Revolutionary Era به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیاست امنیتی ایران در دوران پس از انقلاب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مذهب، ناسیونالیسم، قومیت، اقتصاد و ژئوپلیتیک همگی در تبیین اهداف و تاکتیک های ایران در رابطه با جهان خارج مهم هستند، همانطور که برنامه های نهادهای امنیتی کلیدی و جاه طلبی های رهبران آنها اهمیت دارد. این گزارش سیاست امنیتی ایران را با توجه به این عوامل ارزیابی می کند. محرک های گسترده سیاست امنیتی ایران را بررسی می کند، نهادهای امنیتی مهم را توصیف می کند، تصمیم گیری را بررسی می کند و روابط ایران با کشورهای کلیدی را بررسی می کند. نویسندگان نتیجه می گیرند که عراق به طور گسترده به عنوان تهدید اصلی برای رژیم اسلامی ایران شناخته می شود و افغانستان به عنوان یک تهدید نوظهور دیده می شود. در مقابل، ایران روابط مستحکم، اگر نه لزوماً گرم، با سوریه دارد و روابط کاری با پاکستان و روسیه برقرار کرده است. سیاستهای ایران در قبال همسایگانش به طور فزایندهای محتاطانه است: این کشور تلاش میکند تا تنشهای منطقهای را آرام کند و به انزوای خود پایان دهد، اگرچه سیاستهایش در قبال اسرائیل و ایالات متحده اغلب از این سیاست مستثنی است.