دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Karen A. Weyler
سری:
ISBN (شابک) : 0877458847, 9780877458845
ناشر: University Of Iowa Press
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 282
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Intricate Relations: Sexual and Economic Desire in American Fiction, 1789-1814 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روابط پیچیده: میل جنسی و اقتصادی در داستان آمریکایی، 1789-1814 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
روابط پیچیده روند توسعه رمان را در جمهوری اولیه و فراتر از آن در رابطه با این دو مرکز موضوعی و پیچیده به هم مرتبط نشان می دهد: تمایلات جنسی و اقتصاد. کارن وایلر با خواندن داستانهایی که آمریکاییها بین سالهای 1789 و 1814 در کنار نظریههای پزشکی، مقالات سیاسی و اقتصادی و انواع ادبیات آموزشی نوشتهاند، زمینه فرهنگی بزرگتر و گاه مبهمتری را که در آن رمانها نوشته، چاپ و منتشر شدهاند، دوباره خلق کرده و روشن میکند. خواندن. در سال 1799، چارلز براکدن براون، رماننویس، از عبارت خاطرهانگیز «روابط پیچیده» برای توصیف تلفیق پیچیده روابط جنسی و اقتصادی در جمهوری اولیه استفاده کرد. او استدلال کرد که کاوش در این روابط، کار اصلی "مورخ اخلاقی" است، برچسبی که بیشتر رمان نویسان آن دوره از آن استقبال کردند. در جمهوریای که نگران رشد فردگرایی در دهه 1790 و دو دهه اول قرن نوزدهم بود، این رمان تمایلات جنسی و اقتصادی را پیشزمینه نشان داد و راههایی را برای تنظیم شیوه بیان و ابراز رضایت آنها بررسی کرد. وایلر در کتاب «روابط پیچیده» استدلال میکند که درک این موضوع که چگونه این موضوعات زیربنای رمان بهعنوان یک ژانر هستند، برای درک خود رمانها و نقش آنها در فرهنگ ادبی آمریکا اساسی است. قرار گرفتن داستان در میان سایر ژانرهای محبوب نشان می دهد که چگونه رمان نویسانی مانند چارلز براکدن براون، هانا فاستر، ساموئل رلف، سوزانا روسون، ربکا راش، و سالی وود بسیاری از نگرانی های بیان شده در اشکال دیگر گفتمان عمومی را ترکیب و تکرار کردند، استراتژی که به مشروعیت بخشیدن به آن کمک کرد. ژانر انتخابی آنها و آن را به محل مناسبی برای بحث در دهه های پس از انقلاب تبدیل می کند. مطالعه پرشور و متقاعد کننده ویلر بینش جدیدی را در مورد نقش مدنی ادبیات داستانی در جمهوری اولیه ارائه می دهد و برای نظریه پردازان ادبی و محققان مطالعات زنان و آمریکا بسیار جالب خواهد بود.