ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Interface (The MIT Press)

دانلود کتاب رابط (مطبوعات MIT)

Interface (The MIT Press)

مشخصات کتاب

Interface (The MIT Press)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 026252550X, 9780262525503 
ناشر: The MIT Press 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 191 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب Interface (The MIT Press) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رابط (مطبوعات MIT) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رابط (مطبوعات MIT)



یک نظریه فرهنگی از رابط به عنوان رابطه ای که هم همه جا حاضر و هم گریزان است و از رشته هایی از نظریه فرهنگی تا معماری استفاده می کند.

در این کتاب، براندن هوکوی رابط نه به عنوان فناوری بلکه به عنوان شکلی از ارتباط با فناوری. هوک‌وی پیشنهاد می‌کند که رابط در آن واحد در همه جا حاضر و از دید پنهان است. این هم گلوگاهی است که رابطه ما با فناوری باید از آن عبور کند و هم یک رویارویی سازنده در استفاده از فناوری. این محل رقابت - بین انسان و ماشین، بین مادی و اجتماعی، بین امر سیاسی و فناوری - است که هم تفاوت‌ها را تعریف می‌کند و هم آن را از بین می‌برد.

هوکوی که در رشته‌های مختلف مهارت دارد، نظریه‌ای ارائه می‌کند. رابطی که بر نظریه فرهنگی، نظریه سیاسی، فلسفه، هنر، معماری، رسانه های جدید و تاریخ علم و فناوری تکیه دارد. او استدلال می‌کند که مکانیسم نظری رابط، رویکردی قدرتمند به پرسش‌های مربوط به رابطه انسان با فناوری ارائه می‌دهد. هوک وی منشاء اصطلاح رابط را در دینامیک سیالات قرن نوزدهمی می یابد و مهاجرت آن را به ترمودینامیک، نظریه اطلاعات و سایبرنتیک ردیابی می کند. او مسائل مربوط به شکل گیری سوژه، عاملیت، قدرت و کنترل را در زمینه هایی که شامل فناوری، سیاست و نقش اجتماعی بازی ها می شود، مورد بحث قرار می دهد. او تقویت تکنولوژیک انسان و سیستم انسان-ماشین را در نظر می‌گیرد و مفاهیم هوش تجسم یافته را مورد بحث قرار می‌دهد.

هوکوی شکل سوژه را هم به‌عنوان گیرنده و هم تولیدکننده فعال در فرآیندهای سوژه‌سازی می‌بیند. او استدلال می‌کند که رابط در رابطه‌ای بیگانه و صمیمی، سرگیجه‌آور و جهت‌دهنده برای کسانی است که از آستانه آن عبور می‌کنند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A cultural theory of the interface as a relation that is both ubiquitous and elusive, drawing on disciplines from cultural theory to architecture.

In this book, Branden Hookway considers the interface not as technology but as a form of relationship with technology. The interface, Hookway proposes, is at once ubiquitous and hidden from view. It is both the bottleneck through which our relationship to technology must pass and a productive encounter embedded within the use of technology. It is a site of contestation―between human and machine, between the material and the social, between the political and the technological―that both defines and elides differences.

A virtuoso in multiple disciplines, Hookway offers a theory of the interface that draws on cultural theory, political theory, philosophy, art, architecture, new media, and the history of science and technology. He argues that the theoretical mechanism of the interface offers a powerful approach to questions of the human relationship to technology. Hookway finds the origin of the term interface in nineteenth-century fluid dynamics and traces its migration to thermodynamics, information theory, and cybernetics. He discusses issues of subject formation, agency, power, and control, within contexts that include technology, politics, and the social role of games. He considers the technological augmentation of humans and the human-machine system, discussing notions of embodied intelligence.

Hookway views the figure of the subject as both receiver and active producer in processes of subjectification. The interface, he argues, stands in a relation both alien and intimate, vertiginous and orienting to those who cross its threshold.



فهرست مطالب

Contents
Preface
Acknowledgments
1 THE SUBJECT OF THE INTERFACE
2 THE FORMING OF THE INTERFACE
3 THE AUGMENTATION OF THE INTERFACE
Notes
Index




نظرات کاربران